Ερχεται ένα νέο σπάνιο φαινόμενο! Μία πρωτοφανής καταιγίδα πλησιάζει

ta-thaumata-sabbidi-mari-mpompola-upo-to-agrupno-blemma-tou-aleksi

H αγορά βοά, οι εισαγγελείς και φυσικά η κυβέρνηση, κωφεύουν. Το σκάνδαλο στο χώρο του τύπου βρίσκεται σε εξέλιξη και κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει. Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί το μιντιακό μαγαζί που ήθελε με μπροστάρη τον Ιβάν Σαββίδη, με φανερό παίκτη τον Δ. Μάρη και με… κρυφό μπαλαντέρ τον αποτυχημένο εκδότη Φώτη Μπόμπολα που έχει φεσώσει με δεκάδες εκατομμύρια τράπεζες και εργαζόμενους.

Ένα μαγαζί που στηρίζεται και στο χρήμα του διαδικτυακού στοιχήματος αφού είναι γνωστό ότι εταιρείες με έδρα τη Μάλτα γεμίζουν τα ταμεία τους κι αυτά επιστρέφονται στην Ελλάδα μια χαρά και ξεπλυμένα.

Τις τελευταίες ημέρες εντείνονται οι φήμες για είσοδο του Μάρη και του Μπόμπολα και στο κανάλι Ε που αγόρασε ο Σαββίδης. Οι δύο συνέταιροι στην stoiximan.gr φέρεται να βάζουν λεφτά στο κανάλι για να το αναπτύξουν ώστε να χρησιμοποιηθεί για διπλό σκοπό.

Αφενός γιατί ο Σαββίδης αλλά και οι Μάρης και Μπόμπολας θα χρειαστούν τηλεοπτικό… στασίδι. Το όπλο τους για τις δύσκολες ημέρες που θα έρθουν για τις επιχειρήσεις τους. Μην ξεχνάμε ότι κάποια στιγμή το ελληνικό κράτος θα αποφασίσει να ελέγξει το διαδικτυακό στοίχημα και που πάνε όλα αυτά τα λεφτά. Τουλάχιστον ο ΟΠΑΠ προσφέρει εκατοντάδες εκατομμύρια σε αθλητικούς και κοινωνικούς σκοπούς. Οι στοιχηματζήδες τι κάνουν;

Αφετέρου γιατί το κανάλι Ε θα μετατραπεί σε φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ τώρα που θα του χρειαστεί κάθε δυνατή βοήθεια προκειμένου να μην καταρρεύσει και κυρίως να μην πάνε φυλακή τα… φιλαράκια.

Και κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις. Ο Μάρης είναι συνέταιρος με τον Μπόμπολα και τη σύζυγό του.

Ο Μπόμπολας έβαλε λουκέτο στον Πήγασο αλλά τους τίτλους των εφημερίδων τους πήρε για ένα κομμάτι ψωμί ο Σαββίδης με τον οποίον είχε υπογράψει πριν μήνες μνημόνιο συνεργασίας.

Και η εταιρεία stoiximan έγινε επίσημος χορηγός του ΠΑΟΚ ενώ ο Σαββίδης αφού… έψαξε πολύ στην αγορά βρήκε ότι ο Μάρης είναι ο καλύτερος μάνατζερ για να του δώσει τις εφημερίδες του.

Και ένα άλλο θαύμα: Τις τελευταίες ημέρες κάποια παπαγαλάκια επιμένουν ότι ο Μπόμπολας δεν έχει παρέμβαση και δεν βρίσκεται πίσω από τις προσπάθειες που κάνει ο Μάρης να ξαναβγάλει το Έθνος. Λέγεται μάλιστα ότι είναι εξαφανισμένος γιατί είναι εκνευρισμένος με το συνεταιράκι του στο στοίχημα.

Πρόκειται περί μεγάλoυ ψέματος. Μια χαρά είναι οι σχέσεις τους, ο Μπόμπολας μαζί με τον Σαββίδη και τον Μάρη έφτιαξαν ένα τρίγωνο το οποίο στηρίζεται από το Μαξίμου. Με όπλο τα… «τσιγαράδικα» και τον διαδικτυακό τζόγο και με γεμάτα τα παντελόνια από λεφτά βρίσκονται σε απόλυτα αγαστή συνεργασία με το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ για να αλώσουν τον τύπο, να στηρίξουν την κυβέρνηση και να στηριχθούν και οι ίδιοι καθώς… μια του κλέφτη, δυο του ψεύτη, τρεις και η κακιά του ώρα.

Και δεν μιλάμε βεβαίως για τη δόλια πτώχευση της εταιρείας μιας από τις ισχυρότερες οικογένειες της χώρας. Ο Μπόμπολας έχει πάρει διαβεβαιώσεις ότι η εταιρεία του θα χρεοκοπήσει κι αυτός θα συνεχίσει τα μπάνια του αμέριμνος. Το ερώτημα είναι τι κάνουν οι τράπεζες που χάνουν πάνω από 160 εκατ. ευρώ. Αλλά και τι κάνουν οι έντιμοι δικαστές γι’ αυτό το βρόμικο παιχνίδι διαπλοκής των ΜΜΕ, της πολιτικής, του τζόγου και φυσικά του «μαύρου» χρήματος.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη