Μας στέρησαν την θάλασσα, δεν άνοιξε ρουθούνι

lazysharkswarm_hires-1024x764

Aυτό που συμβαίνει με τους Αθηναίους και τους Ελληνες γενικότερα δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις. Η παθητικότητα και η ήττα του οξυδερκούς λαού δεν χωράει σε λέξεις. Έχετε καταλάβει τι συνέβη στους κατοίκους της πρωτεύουσας τις τελευταίες μέρες;

Απλά με την μόλυνση που προκάλεσε το δεξαμενόπλοιο Αγία Ζώνη τούς στέρησαν την θάλασσα, το μπάνιο τους, ενώ προκάλεσαν άπειρα θύματα στους ζωντανούς οργανισμούς που ταξιδεύουν στο βυθό της θάλασσας, τους γλάρους, τα θαλασσοπούλια και πάει λέγοντας.

Κι όμως αν εξαιρέσεις βλαχοδημάρχους και πολιτικάντηδες που αντιδρούν για χάρη της κάμερας δεν άνοιξε ρουθούνι. Εξίσου θανατηφόρα με την μόλυνση που προκάλεσε η Αγία Ζώνη και η συμπεριφορά του αρχιράπερ υπουργού Κουρουμπλή ο οποίος τάχει 400 και “βλέπει” καλύτερα από Ινδιάνο ιχνηλάτη.

Ο Κουρουμπλής είναι μια εστία πασοκομόλυνσης από μόνος του. Πρόκειται μάλιστα για χαρακτηριστική περίπτωση Ελληνα πολιτικού-μαζί με τους Ελληνες δημοσίους υπαλλήλους είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί στον πλανήτη. Οι Ελληνες πολιτικοί και οι Ελληνες δημόσιοι υπάλληλοι προκαλούν τεράστια καταστροφή στο οικοσύστημα του πλανήτη.

Και καλά αυτοί τη δουλειά τους κάνουν και πληρώνονται από σένα το κορόιδο γι΄αυτό. Εσύ, όμως ο έλλογος πολίτης, πως είναι δυνατόν να είσαι τόσο κιοτής, παθητικός, αφημένος;

Σου στέρησαν την θάλασσα ρε ανθρωπέ μου και δεν αντιδράς! Εχεις καταλάβει τι σου συνέβη;

Εχεις συνειδητοποιήσει ότι θα βουτάς να κολυμπήσεις και θα βγαίνεις πετρελαιοκηλίδα;

Και γι΄αυτή τη φυλακή που σου επέβαλλαν δεν άνοιξε ρουθούνι. Για την ζωή που σου στέρησαν δεν αντιδράς. Σε χώσανε ακόμη πιο μέσα στο πάτο με το μαζούτ αφού πρώτα σου επέβαλλαν κάθε είδους φόρου κι εσύ συνεχίζεις να μην αντιδράς.

Ακόμη κι αν ήσουν βάτραχος θα είχες πηδήξει από την κατσαρόλα. Αλλά είσαι βατραχάνθρωπος, δειλός και παρατημένος.

Είσαι ένας αριθμός φορολογικού μητρώου και τίποτε παραπάνω. Μια μονάδα είσπραξης εσόδων για το διεφθαρμένο κράτος. Τίποτε παραπάνω.

Σου στέρησαν την θάλασσα ρε κακομοίρη, το πήρες χαμπάρι; Κουνήσου ρε δύστυχε, ξύπνα!

Οπου νάναι θα σηκωθούν οι νεκροί να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους καθώς παρατηρούν σοκαρισμένοι την απάθεια των δήθεν ζωντανών Αθηναίων με το μυαλό-μαζούτ.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη