Να με ζητάς. Να με θυμάσαι.

7506

Πάμε μαζί μια μικρή βόλτα. Έστω μια μικρούλα βόλτα.
Μου λείπεις. Μου λείπει η τρέλα σου, το πάθος σου για την ζωή, το χαμόγελό σου. Μου λείπει ο ακατέργαστος και ζωώδης ερωτισμός σου. Μου λείπει η κρυφή σου τρυφερότητα σαν μικρού παιδιού. Όλο σου το εκρηκτικό σου είναι, το μετάγγισες μέσα μου και απέκτησα δυνάμεις που δεν ήξερα μέχρι τότε ότι είχα. Μου έδωσες την υπέροχη αίσθηση της αθανασίας και της αιώνιας νιότης.

Μου λείπεις! Στα απλά, στα ασήμαντα, στα καθημερινά. Λείπεις από τις στιγμές που μαζί σου γινόντουσαν μαγικές. Γνώρισες στο κορμί μου με το κορμί σου, όλο το σύμπαν και τις ηδονές όλου του κόσμου. Με ελευθέρωσες! Με λύτρωσες! Με έγδυσες από πρέπει και κανόνες. Χόρεψα στη γη, πέταξα στον ουρανό, ονειρεύτηκα στα σύννεφα.

Παλιά μου αγάπη, παθιασμένη και βασανιστική, έρωτα της ανέμελης νιότης μου! Βάλε με σε παρακαλώ, έστω για μια μέρα, σε μια μικρή γωνίτσα του μυαλού σου και θυμήσου! Θυμήσου τις δικές μας μοναδικές στιγμές. Πάμε μια μικρή βόλτα στο καυτό παρελθόν μας. Έλα να γίνουμε πάλι, έστω για ένα λεπτό εκείνα τα δύο ανέμελα, ερωτευμένα παιδιά. Θυμάσαι; Τότε ο Θεός μας ήταν το τώρα. Σήμερα είναι το αύριο. Τότε ταξιδεύαμε χωρίς αποσκευές και οργάνωση. Τώρα κυριαρχεί ο προγραμματισμός και η λογική.

Ήμασταν πλούσιοι όταν μας ζέσταινε ο ήλιος και ευτυχισμένοι γιατί μας φώτιζε το φεγγάρι. Κολυμπούσαμε γυμνοί κάτω από το φως της πανσελήνου. Μεγάλης και φωτεινής όπως το πάθος μας για την ζωή. Βαπτιζόμασταν στο όνομα της αγάπης μας, δύο μικροί, μαγικοί και παντοδύναμοι Θεοί.

Μου λείπεις. Μου λείπεις πολύ! Σε θέλω σαν τρελή. Λατρεμένο μου κορμί. Σε παρακαλώ για πάρα πολύ λίγο, γύρισε, κοίταξε πίσω και νοστάλγησε με. Σε παρακαλώ, έλα στο όνειρο μου και φίλα με ξανά! Φίλα με παθιασμένα, καραμελένια με τρέλα και αγάπη.
Έλα να νιώσουμε πάλι λατρεία ο ένας για τον άλλον. Γλυκέ μου νεανικέ μου Θεέ!
Να με ζητάς. Να με θυμάσαι.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°