Ο ραγιάς λαός .. Παθητικοί αποδέκτες μιας κίβδηλης συμπόνιας.. Η απέραντη φτωχοποίηση.

20170907112741__mg_35551504780132-1024x683

7 χρόνια τώρα σχεδόν κάθε Ευρωπαίος ηγέτης που καταφθάνει στην Αθήνα εκφράζει την συμπόνια του για τον ραγιά ελληνικό λαό. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Εμανουέλ Μακρόν. 7 χρόνια τώρα η ίδια καραμέλα, η ίδιες ανοησίες. Το ύποπτο είναι ότι κανείς από τους συγεκριμένους ηγέτες που επισκέπτονται τη χώρα μας δεν βρήκε λέξη να πει για το διεφθαρμένο δημόσιο και το πελατειακό κράτος.

Ειδικά οι Γάλλοι ηγέτες γνωρίζουν πολύ καλά πως λειτουργεί το διεφθαρμένο ελληνικό δημόσιο μια και στην αρχή των μνημονίων οι Ελληνες δημόσιοι υπάλληλοι πέταξαν έξω με τις κλωτσιές από τη χώρα τους Γάλλους τεχνοκράτες που ήλθαν να βάλουν τάξη στο εγχώριο διεφθαρμένο δημόσιο. Κι όμως πέρασαν 7 χρόνια φορομπηχτικής λεηλασίας και το διεφθαρμένο ελληνικό κράτος παραμένει ανέγγιχτο και αμεταρρύθμιστο υποσχόμενο νέες, ατέλειωτες χρεοκοπίες. Ούτε το ΔΝΤ, ούτε ο Σόιμπλε, ούτε η Τρόικα κατάφεραν να μεταρρυθμίσουν το ελληνικό δημόσιο. Αυτή εδώ την γάγγραινα που σε συνεργασία με τους εγχώριους ολιγάρχες οδηγεί ανά τους αιώνες τη χώρα σε διαρκείς χρεοκοπίες.

Eίναι λοιπόν σχεδόν προκλητικό για τους νοήμονες Ελληνες να ακούς λόγια συμπόνιας για τον ελληνικό λαό και από τον Γάλλο Πρόεδρο. Η υποκρισία των Ευρωπαίων ηγετών έχει την εξήγησή της: Αφ’ ενός μεν μπούχτισαν με τους κατσιαπλιάδες Ελληνες πολιτικούς και αφ΄ετέρου τούς βολεύει η απέραντη φτωχοποίηση των Ελλήνων. Η απέραντη φτωχοποίηση. Η απέραντη φτωχοποίηση. Αυτό είναι το ζητούμενο. Τίποτε λιγότερο! Και η Γαλλία του Μακρόν έχει συμμετοχή σ΄αυτή την αθλιότητα.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη