ΠΑΣΟΚ! ΠΑΣΟΚ!

kouroumblis_210515658

Όσοι είδαν τη θλιβερή εικόνα του υπουργού Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή στη Βουλή κατάλαβαν δύο πράγματα: Το πρώτο είναι γιατί το ΠΑΣΟΚ, από το οποίο προέρχεται ο Κουρουμπλής, κατέρρευσε τόσο γρήγορα. Ο υπουργός που βρήκε ζεστή αγκαλιά στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ορισμός της «πασοκαρίας» και του «μαυρογιαλουρισμού» που μας ταλαιπώρησε επί πολλά χρόνια.

Το δεύτερο που αντιλήφθηκε κάποιος είναι το μέγεθος του πολιτικού κυνισμού, της αλαζονείας, της αθλιότητας και της κοροϊδίας με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά τα τελευταία 2,5 χρόνια. Ο Κουρουμπλής, ένα μείγμα πασοκικής και αριστερής «καφρίλας», και να μας συγχωρήσει γιατί τιμούμε τον αγώνα ζωής που έδωσε με το πρόβλημα που είχε, είναι η απόδειξη της πολιτικής χρεοκοπίας της χώρας.

Ένας άνθρωπος που θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί εδώ και μέρες, πήγε στη Βουλή και είπε ότι ήταν μια άτυχη στιγμή που το πλοίο βούλιαξε νύχτα και είχε και μαζούτ. Σιγά υπουργέ. Ποια άλλη ατυχία θα είχε άραγε; Που ήταν πλοίο και βρισκόταν στη θάλασσα; Ατυχία είναι η διαχειριστική ανεπάρκεια της κυβέρνησής σας και τίποτε άλλο.

Επίσης, προκληθείς να πει γιατί πήγε στο Λονδίνο και δεν επέστρεψε παρά το γεγονός ότι η υπόθεση ήταν σοβαρή ο Κουρουμπλής μίλησε για σημαντικές υποθέσεις που είχε. Όπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ: «Με τον γενικό γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) KiTack Lim, τον Βρετανό υφυπουργό Μεταφορών Lord Ahmad of Wimbledon, καθώς και το προεδρείο και Δ.Σ. της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας συναντήθηκε χθες στο Λονδίνο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής».

Αυτές ήταν οι τόσο σημαντικές συναντήσεις και υποθέσεις εθνικού ενδιαφέροντος που απέτρεψαν τον υπουργό να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να γυρίσει στην Ελλάδα; Εκτός κι αν ήθελε να προλάβει ανοικτά τα μαγαζιά να… αγοράσει κι αυτός Μπάρμπι, όπως έκανε ο Καμμένος με την Τζάγκουαρ.

Κι αυτή η έπαρσή του «δεν θα παραιτηθώ ποτέ;». Από πού κι ως που ένας πρώην Πασόκος, από το κόμμα δηλαδή που συνέβαλε στην καταστροφή της χώρας, να μιλά με τέτοιο ύφος; Εκτός κι αν η καθημερινή κολακεία στον Τσίπρα είναι το εισιτήριο για μόνιμη θέση στην κυβέρνηση.

Ο κ. Κουρουμπλής δεν έδωσε καμιά απάντηση ούτε για το ναυάγιο, ούτε για την αντιμετώπιση της κρίσης, ούτε για το λαθρεμπόριο καυσίμων, ούτε για το πώς έπαιρνε χαρτιά το σαπάκι, ούτε γιατί την απάντληση του πετρελαίου την έκανε άλλο πλοίο που ουσιαστικά δεν είχε κι αυτό χαρτιά.

Η κυβέρνηση είναι εκτεθειμένη και δεν τη σώζει τίποτε. Ούτε καν και ο όψιμος σύμμαχός της, ο Γ. Καμίνης που κάλεσε Ολλανδούς εμπειρογνώμονες, τους πήγε στον Άλιμο και αυτοί είπαν ότι έγινε καλή δουλειά και σε δύο – τρεις ημέρες θα μπορούν όλοι να κάνουν μπάνιο. Γιατί δεν τους πήγαινε ο δήμαρχος στη Γλυφάδα ή στη Σαλαμίνα που μαύρισε; Τέτοια προπαγάνδα για να ψηφίσουν οι Συριζαίοι το «απολειφάδι» του σημιτισμού;

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη