Πόσο κιτς αντέχει ο Ελληνας σκλάβος;

2589138-1024x683

Πόσο κιτς αντέχει ο Ελληνας σκλάβος; Ισως ο μόνος Ευρωπαίος πολίτης που καθημερινά σχεδόν είναι αντικείμενο πτύειν από την διεθνή κοινότητα και παρόλα αυτά το αποδέχεται παθητικά; Δεν περνάει μέρα που κάποιος ξένος παράγοντας να μην μας εξευτελίζει με τον τρόπο του και με μία λεπτή ή προφανή διάθεση ειρωνίας.

Ακόμη και το πρόσφατο ταξίδι του ζεύγους Μακρόν έγινε για να δουν από κοντά έναν αξιοθρήνητο λαό που 7 χρόνια τώρα δέχεται παθητικά ένα ανηλέητο μαστίγωμα ωσάν θεόπνευστη αυτοτιμωρία. Γι΄αυτό και ο Εμμανουέλ με την Μπριζίτ έκαναν βόλτα στους δρόμους της Αθήνας: Για να αντικρύσουν από κοντά τους Ελληνες ιθαγενείς που υποδύονται τους Ευρωπαίους. Εφεραν μάλιστα μαζί τους και Γάλλους επιχειρηματίες για να διαπιστώσουν εάν μπορούν να συνεργαστούν με τους Ελληνες Ολιγάρχες.

Ο πιο πρόσφατος εξευτελισμός του ραγιά Ελληνα ήρθε από το στόμα του Γερμανού επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ σε ομιλία του με θέμα «Η Γερμανία, η Ελλάδα και το ευρώ» στην 14η Documenta του Κάσελ.
-Ιδίως στη Γερμανία διαβάζω και ακούω συνεχώς ότι τα τελευταία 7 χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα στην Ελλάδα. Αυτό το θεωρώ ως μια απαράδεκτη διαστρέβλωση των γεγονότων και προσβολή για τους Έλληνες, οι οποίοι αποδέχτηκαν μειώσεις σε ημερομίσθια, μισθούς και συντάξεις οι οποίες θα ήταν αδιανόητες στην Γερμανία…

Τι άλλο πρέπει να πει για να εξευτελίσει έναν τόσο δειλό λαό που δέχεται 7 χρόνια εξευτελισμό δίχως αντίδραση; Αλλά αν σκεφθείς ότι αυτός ο ραγιάς λαός παρέμεινε αγόγγυστα 400 χρόνια σκλάβος των Τούρκων και στην συνέχεια σκλάβος της Εκκλησίας και του διεφθαρμένου πελατειακού κράτους στο οποίους οι Τούρκοι κατακτητές μεταβίβασαν την εξουσία τους (άρα δεν έχει υπάρξει στην πραγματικότητα απελευθέρωση) να είσαι έτοιμος για άλλα 400 χρόνια Μνημόνια.

Το μέγεθος του ραγιαδισμού και της αυτογελοιοποίησης σε κάθε ευκαιρία ξεπερνάει τα σύνορα της χώρας. Μια αύρα ραγιαδισμού, μαζοχισμού και κιτσαριού, ένας Τυφώνας δουλικότητας και απαξίωσης της ανθρώπινης προσωπικότητας του Ελληνα ταξίδεψε στον πλανήτη καθώς ο μητροπολίτης Ανθιμος και μια ντουζίνα παπαδαριού εγκαινίαζε μια Διεθνή Εκθεση Επιχειρηματικότητας με τιμώμενο κράτος μιας κομμουνιστική χώρα, τη Κίνα! Κι όλα αυτά με έναν δήθεν αριστερό πρωθυπουργό στο τιμόνι.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις το μέγεθος της ντροπής που νιώθει ένας αξιοπρεπής άνθρωπος που κατοικεί σ΄αυτή εδώ τη χώρα των μουλάδων. Ντροπή…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη