Τίτλος έργου: Ζωή, Πρωταγωνιστής: Εσύ

6212

Μια ζωή περιμένεις το Σαββατοκύριακο, τις αργίες, τις γιορτές, το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες, τον έρωτα, ακόμη και την ευτυχία.
Παθητικοί δέκτες της ενεργούς ζωής μας.
Πόσο αχάριστοι είμαστε τελικά οι άνθρωποι;
Αντί να εκτιμήσουμε τη ζωή που μας δόθηκε, να την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο γινόμαστε μικροί και λίγοι για αυτήν… ακατάλληλοι.

Αυτή είναι η λέξη που μας χαρακτηρίζει ακατάλληλοι να νιώσουμε, να γευτούμε να υπάρξουμε στην ουσία. Συνεχώς προγραμματίζουμε το μετά και γλιστράει μέσα από τα χέρια μας το τώρα και καμία στιγμή δεν είναι η ίδια. Γεμίσαμε με φωτογραφίες και όχι αναμνήσεις, ανθρώπους χωρίς τις σχέσεις τους.
Αυτή είναι άραγε η ζωή που σχεδιάσαμε να πραγματοποιήσουμε;

Εγώ λοιπόν περίμενα το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες και τώρα που ήρθε η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι να το κάνω…
Ίσως θα έπρεπε άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο να αφήσουμε τα σχέδια και τα προγράμματα και να δοκιμάσουμε τα όνειρα.

Χιλιάδες όνειρα που φυλακίσαμε μέσα μας για διάφορους λόγους αν ελευθερωθούν και μας κατακλύσουν θα μπορέσουμε πολύ πιο εύκολα να τα ζήσουμε και να ξεφύγουμε από αυτήν την αναμονή στην οποία βολευτήκαμε.

Άλλωστε όπως έχει πει ο ποιητής «Τι δύναμη θα είχε η Κόλαση εάν όλοι όσοι είναι εδώ φυλακισμένοι δεν μπορούσαν να ονειρευτούν τον Παράδεισο;»

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°