Το «σκληρό ροκ» τώρα αρχίζει και για την Ελλάδα. Προσδεθείτε!

tsipras-maximou-696x509

Ραγδαίες εξελίξεις και στο εωτερικό της Ελάδος προκαλεί ήδη το αποτέλεσμα των Γερμανικών Εκλογών.
Εφόσον επιβεβαιωθούν τα exit poll, δεν μπουν οι Σοσιαλδημοκράτες του SPD στην νέα κυβέρνηση (όπως φαίνεται μέχρι στιγμής) και σχηματισθεί τρικομματική κυβέρνηση, Μέρκελ, Φιλελεύθερων και Πράσινων (το πιο πιθανό σενάριο) όλα πλέον είναι στο «αέρα» σε ότι έχει να κάνει με το Ελληνικό ζήτημα.

Είναι βέβαιο πως η Τρίτη Αξιολόγηση είναι σχεδόν απίθανο να κλείσει, η πολιτική στάση της νέας Γερμανικής κυβέρνησης έναντι της Ελλάδος θα σκληρύνει περαιτέρω – κυρίως λόγω της δεδηλωμένης, αρνητικής, θέσης των Φιλελευθέρων για το πρόγραμμα της Ελληνικής διάσωσης – ενώ θα ατονίσει μετα την αναταραχή που ήδη υπάρχει στην Ευρώπη και ο μηχανισμος Εποπτείας – Επιτήρησης της χώρας.

Από απόψε το βράδυ ανοίγει ένας κύκλος ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων και στο εσωτερικό της Ελλάδος που είναι πολύ πιθανό στους επόμενους μήνες να καταλήξει μέχρι και σε πρόωρες κάλπες.

Κυρίως γιατί αυτή η εξέλιξη δυναμιτίζει το αφήγημα Τσίπρα «βγαίνουμε απ τα Μνημόνια και την Επιτήρηση», και την ίδια στιγμή ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι πλέον χωρίς κανέναν φυσικό πολιτικό σύμμαχο. Και στην Γερμανία και συνολικά στην Ευρώπη.

Αφήστε που δεν είναι διόλου απίθανο και ο ίδιος Τσίπρας, να κάνει στροφή 180 μοιρών και να ξαναφορέσει το γνωστό κοστούμι «Go Back κυρία Μέρκελ…», εάν αντιληφθεί πως δεν θα έχει καμια πιθανότητα να γυρίσει το παιχνίδι.

Το «σκληρό ροκ» τώρα αρχίζει και για την Ελλάδα. Προσδεθείτε!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη