Το ISIS βρήκε αυτό που ήθελε…

to-isis-brike-auto-pou-ithele-

Το νέο τρομοκρατικό χτύπημα τουISISστην καρδιά του Λονδίνου επαναφέρει τον τρόμο στην Ευρώπη και δεν αφήνει τους Ευρωπαίους να ηρεμήσουν, να βγάλουν από πάνω τους το αίσθημα του φόβου. Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από τη δολοφονική επίθεση στην Ισπανία και ξανά οι τζιχαντιστές φτιάχνουν τη δική τους ατζέντα.

Γεννιέται πλέον το ερώτημα αν η Ευρώπη μπορεί να αντιμετωπίσει τους πυρήνες που έχουν δημιουργηθεί σε όλες τις χώρες, αν μπορεί έστω να περιορίσει τη δράση τους ώστε να επανέλθει μια σχετική ηρεμία στις κοινωνίες.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, ο πόλεμος θα είναι διαρκής και μακροχρόνιος. Χιλιάδες τζιχαντιστές, εκπαιδευμένοι και αποφασισμένοι έχουν μετακινηθεί και στήνουν επιχειρήσεις. Ούτε και η Ελλάδα είναι ασφαλής, ειδικά από τη στιγμή που είναι η βασική πύλη εισόδου τουISISστην Ευρώπη.

Το Ισλαμικό κράτος αναζητούσε μια πόρτα για να περάσει και τη βρήκε αρχικά από την Τουρκία και στη συνέχεια από την Ελλάδα των ανοικτών συνόρων και των… ανοικτών μυαλών της Αριστεράς. Μαζί με τους χιλιάδες ταλαιπωρημένους πρόσφυγες ή μετανάστες μετακινήθηκε κι ένας μεγάλος αριθμός μαχητών τουISISπου ήθελε όσο τίποτε να εξαπλωθεί ο τρόμος στην Ευρώπη.

Η Τουρκία του Ερντογάν τους πρόσφερε το πρώτο πέρασμα καθώς και η ίδια ήθελε να σπείρει το φόβο στη Δύση. Όσο κι αν προσπαθούν οι Τούρκοι να εμφανιστούν ότι ανήκουν στη Δύση, ουσιαστικά επιθυμούν διακαώς να δουν αυτή να καταστρέφεται. Άφησαν ανοικτά τα σύνορα, λοιπόν και δεν περιόρισαν στην πρώτη φάση τους τζιχαντιστές να περάσουν σαν κύριοι.

Και στη συνέχεια ήρθε η πρόθυμη κυβέρνηση της Αριστεράς που νόμισε ότι κάνει φιλανθρωπία να μετατρέψει τα ελληνικά σύνορα σε «μπάτε σκύλοι αλέστε». ΤοISISβρήκε αυτό που ήθελε. Μια χώρα στην οποία οι μαχητές της θα πήγαιναν ως τουρίστες, θα λιάζονταν μερικές εβδομάδες στη φιλόξενη Ελλάδα και ύστερα με πολλούς τρόπους (και με πολλά λεφτά) θα μετακινούνταν στις ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου να στήσει τις εφιαλτικές τρομοκρατικές επιχειρήσεις.

Αν στην Τουρκία πληρώθηκαν αδρά για να επιτρέψουν, χωρίς έλεγχο, στους Τζιχαντιστές να μετακινηθούν προς τη Δύση, στην Ελλάδα το έκαναν… τζάμπα. Ελεύθερη είσοδος, ελεύθερη διαμονή, τζάμπα τροφή και στέγαση και οσονούπω παραχώρηση εκτάσεων για να καλλιεργούν ραπανάκια. Μπορεί και μια χορήγηση ελληνικής υπηκοότητας για να ολοκληρωθεί το έγκλημα, μαζί με ένα Τέμενος για να κάνουν τις προσευχές τους.

Γιατί ποιος ξέρει εδώ στη χώρα μας αν ανάμεσα στους 50-60 χιλιάδες μονίμως διαμένοντες μουσουλμάνους δεν υπάρχουν και 50 – 100 μοναχικοί λύκοι ή οργανωμένοι πυρήνες που ετοιμάζουν το επόμενο χτύπημα στην Ευρώπη;

Ποιος τους ελέγχει, ποιος ξέρει κάτι γι’ αυτούς, τι κάνει για να αποτρέψει μελλοντικά χτυπήματα; Μήπως η διαλυμένη αντιτρομοκρατική υπηρεσία η οποία έχει πάρει μάλιστα εντολή να μην πειράζει τους μετανάστες γιατί «είμαστε αριστεροί διεθνιστές»;

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα, όμως, όταν κάποιος τα λέει ή τα γράψει η αριστεράτζα της πολιτικής, των τεχνών και των γραμμάτων αμέσως εξανίσταται και δημιουργεί «μαύρες λίστες». Ο ένας ακροδεξιός, ο άλλος ρατσιστής, ο τρίτος λαμόγιο, ο τέταρτος φοβικός και άλλα τέτοια που δεν μπορεί να δεχθεί η πολιτική Τσίπρα για όχι ανοικτά αλλά ορθάνοικτα σύνορα και όποιος θέλει μπουκάρει χωρίς λόγο.

Μαθαίνουμε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει τον «Τυφώνα 2» μια άσκηση δηλαδή για την αντιμετώπιση πιθανής τρομοκρατικής επίθεσης από τους Τζιχαντιστές. Ερμού, Μοναστηράκι, κάτω από την Ακρόπολη θα είναι τα σημεία όπου η αστυνομία και η αντιτρομοκρατική θα… αντιμετωπίσουν τονISIS.

Σιγά παιδιά μη σκίσετε κανένα καλσόν εκεί στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Αφού η κυβέρνηση εγκλημάτησε με τα ανοικτά σύνορα και τον μηδενικό έλεγχο τώρα κάνει ασκήσεις επί χάρτου. Και ποιος το κάνει αυτό; Ο Τόσκας που δεν μπορεί να συλλάβει πέντε βρωμόπαιδα που το παίζουν επαναστάτες του Ρουβίκωνα και σπάνε τις περιουσίες του κόσμου.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη