Το Nammos και το διεφθαρμένο ελληνικό Δημόσιο της Ολγας Γεροβασίλη

shisa-time-nammos-mykonos-beach-bar-2-1024x683

Εχτισε ολόκληρο εμπορικό κέντρο-Mall και του αφαιρούν δήθεν την άδεια μιας εξέδρας..
Oταν το διεφθαρμένο κράτος της Κολομβίας της Ευρώπης υποκρίνεται ότι δήθεν αποφασίζει να επιβάλει το Νόμο.
Ετσι με απόφαση της Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών ανακλήθηκε η άδεια χρήσης παραλίας και αιγιαλού που είχε χορηγηθεί στο Nammos στη Μύκονο, εξαιτίας λέει μιας μεταλλικής εξέδρας και διαδρόμου επιφάνειας 236 τετραγωνικών μέτρων στο πλαίσιο πραγματοποίησης κοινωνικής εκδήλωσης!!!

Μόνο αυτή την παρανομία εντόπισε το διεφθαρμένο δημόσιο και τα καλοπληρωμένα όργανά του στο Νammos. Tην ίδια στιγμή η γνωστή επιχείρηση έχει χτίσει εδώ ολόκληρο εμπορικό κέντρο-Mall. Aλλά το ξιπασμένο κράτος για να ρίξει στάχτη στα μάτια των χαχόλων πολιτών υποκρίνεται ότι επιβάλει το Νόμο!

Η ανάκληση της άδειας, όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, έγινε επειδή η επιχείρηση παραβίασε τη συμφωνία παραχώρησης της άδειας που δεν επέτρεπε την κατασκευή εγκαταστάσεων που παραβιάζουν την πολεοδομική νομοθεσία και αλλοιώνουν το χαρακτήρα της παραλίας.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι στις 31 Αυγούστου η επιχείρηση κατασκεύασε και τοποθέτηση μεταλλική εξέδρα και διάδρομο επιφάνειας 236 τετραγωνικών μέτρων στο πλαίσιο πραγματοποίησης κοινωνικής εκδήλωσης.

Στην απόφαση αναφέρονται επακριβώς οι όροι της μίσθωσης του αιγιαλού- παραλίας από την εταιρεία που διαχειρίζεται το Nammos οι οποίοι προβλέπουν ότι το δημόσιο θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας της δημόσιας περιουσίας.

Να προσέξει το γελοίο ελληνικό δημόσιο μη σκίσει κάνα καλσόν.

Να γιατί: Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ του Euro2day οι 3 γάτουλες επιχειρηματίες Ζαννής Φραντζέσκος, Κωνσταντής Κουσαθανάς και Σάμι Ιμπραήμ έβγαλαν άδεια που αφορούσε την επέκταση του βιολογικού καθαρισμού και άρχισαν με την συγκεκριμένη άδεια να χτίζουν το Nammos Μall!!!!

To θέμα αποκάλυψε το Euro2day δίνει την απαραίτητη κοσμοπολίτικη διάσταση στην υπόθεση.

Είναι λογικό οι επιχειρηματίες του Nammos, με φόντο την Κολομβία των Βαλκανίων, να βγάλουν άδεια για επέκταση του βιολογικού καθαρισμού και με αυτή την άδεια να σηκώσουν ένα πολυτελές εμπορικό κέντρο στην Ψαρρού.

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά καθώς στην κυβέρνηση βρίσκονται ανόητα βλαχαδερά του Σύριζα των οποίων οι γεωγραφικές γνώσεις της ελληνικής επικράτειας εξαντλούνται στην πλατεία των ταγαροΕξαρχείων.

Το νέο εμπορικό κέντρο προσφέρει στους ισχυρούς του χρήματος από έργα τέχνης μέχρι ρούχα και αξεσουάρ μεγάλων οίκων μόδας, ενώ θα διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ χωρητικότητας 300 οχημάτων!

Ολα αυτά με άδεια για επέκταση του βιολογικού καθαρισμού!!!

Σύμφωνα με το Euro2day τα τεκταινόμενα είχαν πάρει τον δρόμο της δικαστικής οδού, στο Ειρηνοδικείο της Μυκόνου, κατόπιν ένδικων μέσων που ασκήθηκαν από περίοικους. Και η απόφαση βγήκε υπέρ της κατασκευάστριας εταιρίας MYCRE Investments!!!!

Πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά;

Κατά τ΄άλλα τώρα που βρισκόμαστε στο τέλος της θερινής σεζόν το ξιπασμένο κράτος αφαιρεί δήθεν την άδεια λειτουργίας μιας εξέδρας.

Κολομβιάρα της Ευρώπης, μακάκα φορολογούμενε….

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη