ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ – ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ [ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ]

KOUNTOURIS-AGIA-ZONI-2-1

Νέα ερωτήματα για το ναυάγιο που προκάλεσε τεράστια οικολογική καταστροφή στην Αττική

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τον πλοιοκτήτη του δεξαμενόπλοιου Αγία Ζώνη ΙΙ, που βυθίστηκε τα ξημερώματα της 10ης Σεπτεμβρίου 2017, Ανατολικά της Σαλαμίνας, με αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστια ρύπανση στη θάλασσα του Σαρωνικού.

Όπως μετέδωσε ο ALPHA, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο πλοιοκτήτης χρωστά στο Δημόσιο 2 εκατομμύρια ευρώ. Να τονίσουμε ότι είναι ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ χρεη. Πλέον, προκύπτει το ερώτημα πώς τα πλοία του λειτουργούσαν κανονικά, ενώ ο πλοιοκτήτης είχε εκκρεμότητες με την εφορία για ένα τόσο μεγάλο ποσό την ώρα που μεροκαματιάρηδες μπαίνουν φυλακή για 500 και 600 ευρώ.

Πάνω σε ποιανού (πολιτικού;) τις πλάτες συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά με τα γνωστά αποτελέσματα. Αν τα κλάμματά του στην τηλεόραση είναι αληθινά, να βγει και να απαντήσει ως ελάχιστη ένδειξη φιλότιμου για την καταστροφή που προκάλεσε.

Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη