Τροχαιο σοκ Σανίδωσαν στη στροφή, ο ένας βρέθηκε νεκρός στην άσφαλτο της Βάρκιζας

IMG_4680-1024x768

Ωρα 4 το απόγευμα της Δευτέρας στην τελευταία στροφή πριν την ευθεία που οδηγεί από το On the Rocks στη Βάρκιζα. Στο ύψος της υπόγειας διάβασης. Ενας νέος άνδρας κείτεται νεκρός στην άσφαλτο δίπλα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό του. Ουρά χιλιόμετρων πριν το σημείο.

Το αυτοκίνητο με τους δύο νεαρούς μπήκε σα δαιμονισμένο στη στροφή κι αφού προσέκρουσε στο τσιμεντένιο πλαινό του δρόμου προσγειώθηκε με την οροφή στην άσφαλτο. Δύο νεαροί, που πιθανότατα δεν φορούσαν ζώνες, εκτοξεύθηκαν κυριολεκτικά από το παρμπρίζ και προσγειώθηκαν στην άσφαλτο επίσης. Ο ένας ήταν σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, ενώ ο δεύτερος ήταν πεσμένος μπρούμητα στην άσφαλτο και δεν έδινε σημεία ζωής.

IMG_4680-1024x768

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος στο τιμόνι βρισκόταν ένας αλβανικής καταγωγής άνδρας, γεννημένος το 1993, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συνοδηγός ήταν ένας Έλληνας, γεννημένος το 1995, ο οποίος έχασε επί τόπου τη ζωή του.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη