ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑΡΓΙΛΕ

ImageGen.ashx

Δεν ντρέπονται; Όχι, δεν ντρέπονται. Εδώ και χρόνια έκαναν δουλειά με το παραμύθι της «Αλλαγής». Και με ίδιο σύνθημα της «Αλλαγής» προσπαθούν να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ναι, αλλά είναι αίσχος, ρε παιδί μου, να πουλάς ένα προϊόν που ο άλλος το δοκίμασε και τα κακάρωσε. Που αυτή η καταραμένη «Αλλαγή» δεν έγινε ποτέ. Αλλαγή με βάση όλα αυτά τα οποία είχαν υποσχεθεί.

Ντροπή να πουλάς «Αλλαγή» από το 1974 και αλλαγή να μην έχεις κάνει ποτέ. Εκτός κι’ αν θεωρείται αλλαγή η χρεοκοπία της χώρας. Το μνημόνιο. Η τρόϊκα.

Να, όμως, που κόβει εισιτήρια ακόμα η «Αλλαγή». Η μαγνητική δύναμη αυτής της λέξης, δηλαδή. Οι παλιοί, αυτοί που υπηρέτησαν το παλιό, το καταδικασμένο, δεν είναι μαλάκες. Για να φουμάρουν στο ίδιο ναργιλέ, σημαίνει ότι ο κόσμος γουστάρει την ίδια φούμα. Ας μην έγινε ποτέ η προηγούμενη αλλαγή. Και οι «άλλοι», οι καινούργιοι, οι συριζαίοι, τον ίδιο καπνό φουμάρουν. Την αλλαγή. Τη νέα αλλαγή. Την οποία δεν πρόκειται όχι απλά να την κάνουν, αλλά ούτε καν σκέπτονται να την επιχειρήσουν.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη