Aλέξη, δεν μπορείς να χαρίζεις θαλασσοδάνεια στους μηντιάρχες και να βγάζεις φτωχόσπιτα σε πλειστηριασμό!

tsipras10

Κε Πρωθυπουργέ, δεν είναι δυνατόν να χαρίζεις τα θαλασσοδάνεια σε μεγαλομηντιάρχες όπως ο Μπόμπολας, ο Ψυχάρης και οι λοιποί φαλημέντες μηντιάρχες (ένας κι ένας όλοι φαλημέντες είναι) και την ίδια στιγμή να βγάζεις σε πλειστηριασμούς τα σπίτια του Μήτσου του Φούντα από την Δραπετσώνα καθώς και συνταξιούχων γυναικών όπως η μητέρα σου. Τι θα γίνει με τους εκδοτίσκους και του καναλάρχες που δεν πληρώνουν τα θαλασσοδάνειά τους και κρύβονται πίσω από τις ανώνυμες εταιρίες τους. Κι όλα αυτά την στιγμή που έχουν βγάλει τα θαλασσοδάνεια στο εξωτερικό;
tsipras10
Τι θα πεις στους ψηφοφόρους σου γι΄αυτή την κατάσταση; Πως είναι δυνατόν να χάνει στο φτωχόσπιτο ο Μπάμπης ο Φούντας από την Δραπετσώνα και η κυβέρνησή σου να “καθαρίζει” τα χρέη των βαρόνων και βαρονίσκων των ΜΜΕ; Σ΄αυτό το πόρισμα των βουλευτών του Σύριζα υπάρχουν οι αποδείξεις ότι οι νεόπλουτοι αστείοι μηντιάρχες δεν μπορούν να πληρώσουν τα θαλασσοδάνειά τους κι όμως κανείς δεν ακουμπάει τις περιουσίες τους. Στην περίπτωση του Μπόμπολα μάλιστα με μπροστάρη τον Μάρη πήρε πίσω τον Πήγασο χωρίς χρέη. Μόνο στην Κολομβία της Ευρώπης γίνονται αυτά!

Είσαι ο Μπόμπολας και όχι ο ταλαίπωρος φίτσουλας ο καφενόβιος που ψήφισες Σύριζα γιατί πίστεψες σε κάποια ιδανικά. Ως Μπόμπολας έχεις συνεταιράκι στις στοιχηματικές μπίζνες τον στοιχηματζή Μάρη. Στο μεταξύ εσύ ο Μπόμπολας που έπαιξες σκληρά υπέρ του Σύριζα χρωστάς μόνο για τον Πήγασο 172 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια και δεν τα αποπληρώνεις.

Στη Δραπετσώνα τώρα ο Μήτσος Φούντας σηκώνεται κάθε πρωί στις 4 τα χαράματα (πάγωσε η τσιμινιέρα), για να πιάσει δουλειά πρωινή βάρδια στο χυτήριο. Με το στανιό και με πολλές υπερωρίες φέρνει στο σπίτι στο τέλος του μήνα 700 ευρώ.

Η Σούλα, η γυναίκα σου, κάνει κάθε μέρα το θαύμα της Κανά για να ταίσει με 50 γραμμάρια ρύζι και 150 γραμμάρια ψωμί 4 στόματα.
tsipras10
Ο Μπόμπολας λοιπόν ο ολιγάρχης που χρωστάς 170 εκατ. ευρώ στις τράπεζες πουλάς στον Ιβάν Σαββίδη τα σήματα των χρεοκοπημένων εφημερίδων του Πήγασου, «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής» καθώς και την εφημερίδα Ημερησία έναντι τιμήματος 3 εκατομμυρίων ευρώ και 580.000 ευρώ αντίστοιχα!!!!

Δηλαδή στην πραγματικότητα έχεις βαρέσει κανονιά το θαλασσοδάνειο των 170 εκατ. ευρώ μέρος του οποίου καλείται να πληρώσει ο Μήτσος ο Φούντας από την Δραπετσώνα, ο γιος του Μήτσου Φούντα και το δέκατο τρισέγγονο της οικογένειας που ξεκίνησε με πατριάρχη τον Μήτσο τον Φούντα-τον μεγάλο μαλάκα από την Δραπετσώνα που ψηφίζει Σύριζα.
tsipras10
Επειδή όμως εσύ ο Μπόμπολας δεν θέλεις να χάσεις τον έλεγχο των εφημερίδων (άσχετα αν τις διαβάζει κανείς) που πούλησες τάχα μου στον Ιβάν Σαββίδη βάζεις τον συνεταίρο σου στοιχηματζή Μάρη να αναλάβει το management του εκδοτικού σχεδίου του Ιβάν Σαββίδη!

Ετσι και τα χρέη των 170 εκατ. ευρώ ξεφορτώνεσαι και τα φορτώνεται ο Μήτσος Φούντας από την Δραπετσώνα και ο έλεγχος των εφημερίδων παραμένει στα χέρια σου.

Πάμε παρακάτω.

Με τον ίδιο τρόπο είναι πολύ πιθανό σε δύο χρόνια από σήμερα ο Σταύρος Ψυχάρης να αγοράσει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη με 5-6 εκατ. ευρώ τον ΔΟΛ ο οποίος χρωστούσε 250 εκατ. ευρώ αλλά πέρασε στα χέρια του εφοπλιστή με 22 εκατ. ευρώ.

Ο Ψυχάρης θα μπορούσε να πάρει πίσω τον ΔΟΛ με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη και εγγυήτρια την Ντόρα.

Τα 250 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια του ΔΟΛ θα τα πληρώσει η οικογένεια του μαλάκα του Μήτσου Φούντα από την Δραπετσώνα.

Θεικό ε;

Ολα αυτά με φόντο την Κολομβία της Ευρώπης…
tsipras10
Πανηγυρίζει η Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) επειδή η κυβέρνηση μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών κατάφερε να περάσει τον Ρουβίκωνα και έτσι να βάλει στο στόχαστρο δεκάδες χιλιάδες λεγόμενους ‘στρατηγικούς κακοπληρωτές’, οι οποίοι κάνουν χρήση μιας άτυπης ασυλίας, από τη στιγμή που ούτε το δημόσιο ούτε οι τράπεζες κινούνται σε βάρος τους. Για να δούμε όμως είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα όπως τα παρουσιάζει η FAZ ή μήπως οι Γερμανοί βλέπουν μόνο ότι θέλουν να δουν.

Αν μπείτε για παράδειγμα στις ηλεκτρονικές πωλήσεις ακινήτων των τραπεζών δεν θα δείτε καμμιά θαλασσοδανεισμένη βιλάρα σεσημασμένου λαμόγιου, δεν θα δείτε πολυτελείς βίλες χρεοκοπημένων στο Πανόραμα Βούλας για παράδειγμα, ούτε στις ακριβές περιοχές του λεκανοπεδίου, αλλά κάτι χρέπια, αγροτεμάχια και διαμερίσματα της συμφοράς γι αυτά που τραγουδούσε ο Νίκος Ξανθόπουλος.

(Πιο κάτω το σκληρό πορνό).

Στην Ελλάδα τερματίζεται αυτές τις μέρες ένα ακραίο φαινόμενο, ενδεικτικό από τη μια πλευρά, των δυσκολιών για τη μεταρρύθμιση της χώρας και από την άλλη για το γεγονός ότι κάτι που έμοιαζε αδύνατο είναι τελικά εφικτό, σημειώνει η Frankfurter Allgemeine Zeitung σε άρθρο της με τίτλο: «Η γέφυρα πάνω από το Ρουβίκωνα»: «Αυτό το καλοκαίρι οι ελληνικές τράπεζες άρχισαν να εισπράττουν χρέη πολιτών, με κινητή και ακίνητη περιουσία, φθάνοντας ακόμα και μέχρι τους πλειστηριασμούς.

Με αφετηρία τον περιβόητο νόμο Κατσέλη σχεδόν κάθε πολίτης ήταν σε θέση να αναστείλει την εξυπηρέτηση τραπεζικών δανείων. Σύμφωνα με ελληνικές τράπεζες το 20% των κόκκινων δανείων βρίσκεται στα χέρια ‘στρατηγικών κακοπληρωτών’, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 10 δις. Ο αριθμός των κακοπληρωτών αυξήθηκε ακόμα περισσότερο μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στις αρχές του 2015, μιας και όταν το αριστερό κόμμα βρίσκονταν αντιπολίτευση επικροτούσε τέτοιου είδους τακτικές.

Οι ελληνικές τράπεζες ξεκίνησαν τώρα δειλά να κινούνται κατά των κακοπληρωτών, γράφει η FAZ

Στο πλαίσιο εφαρμογής του τρίτου προγράμματος προσαρμογής οι δανειστές επέμειναν σε πλειστηριασμούς ακινήτων μέσω διαδικτύου για να αποφευχθούν φαινόμενα βίας σε βάρος συμβολαιογράφων. Ο σχετικός νόμος πέρασε από την ελληνική βουλή, ισχύει από τον Μάιο και τερμάτισε τον Ιούνιο την απεργία των συμβολαιογράφων. Οι ελληνικές τράπεζες ξεκίνησαν τώρα δειλά να κινούνται κατά των κακοπληρωτών.

-Περάσαμε τον Ρουβίκωνα, λέει ένας τραπεζικός στην Αθήνα.

Το γεγονός ότι μια αριστερή κυβέρνηση όπως του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να φτιάξει γέφυρα πάνω από τον Ρουβίκωνα, ανοίγοντας το δρόμο για πλειστηριασμούς, είναι ίσως για κάποιους ειρωνικό, δεν παύει ωστόσο να είναι και λογικό και συνεπές. Σε τελική ανάλυση ορισμένες μεταρρυθμίσεις μπορούν να επιβληθούν καλύτερα από αριστερές παρά από συντηρητικές κυβερνήσεις, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά κυρίως εκεί».

Αυτά γράφει με μπόλικη δόση σαρκασμού η FAZ για την αριστερή κυβέρνηση.

Την ίδια στιγμή λοιπόν που η κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου με special guest star τον Παύλο Πολάκη αρπάζει τα σπίτια των κακοπληρωτών της Δραπετσώνας και της Κοκκινιάς, (στην πραγματικότητα κατάσχει και βγάζει στον πλειστηριασμό τα σπίτια φτωχών ανθρώπων όπως η μάνα του Αλέξη Τσίπρα), παραμένουν ανέγγιχτες οι βίλες των διεφθαρμένων επιχειρηματιών μητιαρχών, οι οποίοι κατασπάραξαν δις ευρώ θαλασσοδάνεια και αντί να τα επενδύσουν στις επιχειρήσεις τους τα έκαναν προσωπικό πλουτισμό, τα μετέφεραν σε εξωχώριους λογαριασμούς και απέκτησαν τεράστια ακίνητη περιουσία.

Ολος αυτός ο συρφετός των λαμόγιων κρύβεται πίσω από την ασυλία των ανωνύμων εταιριών και εξακολουθεί να απολαμβάνει την κλεμμένη πολυτέλεια ενώ τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι αδύναμοι πολίτες.

Μπορεί ο Τσίπρας να γελοιοποίησε τους έτσι κι αλλιώς γελοίους καναλάρχες σέρνοντάς τους στη Βουλή αλλά από εκεί και πέρα πάπαλα.

Παρότι εξακολουθούν να χρωστάνε δις ευρώ θαλασσοδάνεια η κυβέρνηση έχει μετατραπεί σε τροχονόμο των νταβατζήδων ολιγαρχών και των ξιπασμένων στελεχών τους, τα οποία πληρώνονται με τα θαλασσοδάνεια που εξοφλεί για λογαριασμό τους ο Ελληνας φορολογούμενος.

Το να αλλάζουν χέρια τα κανάλια και οι εφημερίδες από νταβατζή σε νταβατζή αλλά τα δάνεια να παραμένουν ανεξόφλητα και να καλούνται να τα πληρώσει η μάνα του Αλέξη Τσίπρα δείχνει το μέγεθος της ξιπασμένης Κολομβίας της Ευρώπης αλλά και την γελοιότητα των εγχώριων κυβερνήσεων.

Να δώσουμε συγχαρητήρια λοιπόν στον Τσίπρα και τον Καμμένο που κατάφεραν να πάρουν το σπίτι της μάνας του Αλέξη αλλά τα θαλασσοδάνεια των εκμαυλισμένων μηντιαρχών παραμένων απλήρωτα.

Καναλάρχες και μηντιάρχες της συμφοράς οι περισσότεροι από τους οποίους απέκτησαν ΜΜΕ για να πηδάνε ξανθιές τηλεπερσόνες και να επηρεάζουν τις πολιτικές εξελίξεις παραμένουν ανέγγιχτοι από την κρίση τα μνημόνια και φυσικά από τους πλειστηριασμούς.

Αυτό το κράτος ονειρεύτηκε ο Αλέξης Τσίπρας; Τι θα έχει να πει αύριο στα παιδιά του γι΄αυτή τη ξεφτίλα;

Ο Τσίπρας και ο Καμμένος δεν έχουν δικαίωμα από την ιστορία ν αφήσουν τον πόλεμο με τους νταβατζήδες στη μέση ούτε να τα βρουν μαζί τους. Αυτοί οι ξιπασμένοι τύποι χρωστάνε δις ευρώ, κάποιοι μάλιστα δεν έχουν τίποτε στ΄όνομά τους (ενώ αγοράζουν ακόμη και κρουαζιερόπλοια) και αφήνουν στα κορόιδα την εξόφληση των θαλασσοδανείων τους. Περιμένουν μάλιστα κάποιο παραθυράκι του εξωδικαστικού συμβιβασμού για να μην πληρώσουν μία.

Την ώρα λοιπόν που η FAZ σαρκάζει τους πλειστηριασμούς της ελληνικής κυβέρνησης οι Ελληνες ολιγάρχες εξακολουθούν να απολαμβάνουν διαχρονική ασυλία με την σημερινή ελληνική κυβέρνηση μάλιστα να φτάνει μάλιστα στο σημείο να μην τους εκδίδει να δικασθούν σε χώρες που ζητούν την έκδοσή τους.

Την ώρα λοιπόν που ο Τσίπρας παίρνει το φτωχόσπιτο της μάνας του, οι πολυτελείς βίλες των εγχώριων μηντιαρχών εντός και εκτός Ελλάδας παραμένουν ανέγγιχτες και οι ίδιοι τα βράδια απολαμβάνουν την μυκονιάτικη πανσέληνο στην υγειά των κορόιδων.

Στο μεταξύ οι φάκελοί τους παραμένουν στα συρτάρια κάποιων διεφθαρμένων λειτουργών της Δικαιοσύνης και αναρωτιέται κανείς τι σόι συμβουλές δίνει η Βασιλική Θάνου στον Αλέξη Τσίπρα μια και η Δικαιοσύνη με προκλητικό τρόπο εξακολουθεί να καταδιώκει τη μαρίδα και να αφήνει τους καρχαρίες να σκίζουν τα δίχτυα της.
tsipras10
Τι σόι συμβουλές λοιπόν δίνει η Θάνου (με την πλούσια εμπειρία της) στο Μαξίμου;

Που φαίνεται το έργο της όταν οι νταβατζήδες και οι παράγκες τους οργιάζουν στο χώρο της δικαιοσύνης;

Οταν οι υποθέσεις τους δεν φθάνουν ποτέ στο ακροατήριο;

Οταν μετά από 7 χρόνια μνημόνια οι ίδιοι και οι κλεμμένες περιουσίες τους παραμένουν ανέπαφοι;

Φυσικά ούτε και από τη FAZ περιμένουμε να γράψει αυτές τις αλήθειες μια και κάποιοι από τους εγχώριους επιχειρηματίες-ολιγάρχες είναι διαχρονικά αχυράνθρωποι του γερμανικού κράτους και των γερμανικών πολυεθνικών. Οπως επίσης και οι υπόλοιποι υπηρέτες αμερικανικών, γαλλικών, ρωσικών και πάει λέγοντας συμφερόντων.

Η πρόκληση με την ασυλία των μηντιαρχών γίνεται ακόμη πιο αηδιαστική όταν οι ίδιοι οι σπερματεγχύτες βουλευτές του Σύριζα στο πόρισμα της Εξεταστικής για τα θαλασσοδάνεις στα ΜΜΕ και στα κόμματα γράφουν ότι αυτά τα δάνεια των ΜΜΕ και έχουν δωθεί καταχρηστικά και δεν αποπληρώνονται.

Καλούμε λοιπόν τον Τσίπρα, τον Καμμένο, τον Πολάκη να μας πουν τι θα κάνουν με τα θαλασσοδάνεια των μηντιαρχών και εκδοτών οι οποίοι αφού λεηλάτησαν τις τράπεζες και έβγαλαν έξω τη λεία τους εξακολουθούν να γελάνε σε βάρος των κορόιδων που πληρώνουν τα κερατιάτικα.

Κι αν ο Τσίπρας δεν θέλει να απολογηθεί στις έρμες συριζοπούλες που δεν έχουν ζιπουνάκι να φορέσουν και σεμεδάκι να ρίξουν πάνω στην συσκευή της τηλεόρασης, για να μην κρυώνει, ας απολογηθεί στη μητέρα του: Σε όλες τις ηλικιωμένες μανάδες που χάνουν τα σπίτια τους στους πλειστηριασμούς τη στιγμή που οι ξιπασμένοι καναλάρχες, εκδότες και τα στελέχη τους απολαμβάνουν με τις θαλαμηγούς τους το καλοκαίρι της Κολομβίας της Ευρώπης…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη