Eπιτέλους έφτασε η ώρα που H Ολγα Γεροβασίλη θα τραγουδάει σε ηπειρώτικα πανηγύρια για να βρίσκει λεφτά να πληρώνει

13892085_1386945727986660_2907215819417063830_n

Eπιτέλους έφτασε η μεγάλη στιγμή, η αρχή του τέλους για το διεφθαρμένο ελληνικό κράτος το οποίο παραμένει ανέγγιχτο από την Τουρκοκρατία έως και σήμερα. Σε αγαστή συνεργασία με τους εγχώριους ολιγάρχες, την εκκλησία των σκοταδιστών και το ξιπασμένο πολιτικό προσωπικό οδηγεί ανά τους αιώνες τον λαό σε αέναες χρεοκοπίες.

7 χρόνια μνημόνια και οι εγχώριοι πολιτικοί απατεώνες όλων των αποχρώσεων υπερασπίσθηκαν με πάθος το διεφθαρμένο δημόσιο των κηφήνων λαθρουπαλλήλων και την μιζαδόρικη διαπλοκή με πάσης φύσεως συμφέροντα.

Σε έναν κόσμο που αξιολογείται καθημερινά και η τελευταία καθαρίστρια του ακροτελεύτιου ξενοδοχείου, οι έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι της Ολγας Γεροβασίλη αρνούνται πεισματικά να αξιολογηθούν. Εφτασαν μάλιστα στο σημείο να βγουν στους δρόμους της Αθήνας και να διαδηλώσουν κατά της αξιολόγησης.

Μόνο που το παπατζιλίκι της πιο μολυσματικής κάστας του πλανήτη έφτασε στο τέλος της. Σε λίγο το διεφθαρμένο ελληνικό κράτος δεν θα έχει σάλιο να πληρώνει τον στρατό κατοχής των δημοσίων υπαλλήλων, ούτε και τις συντάξεις τους. Οχι, δεν θα τους χωράει η πλατεία Κλαυθμώνος για να κλαίνε. Είναι τόσοι πολλοί που θα χρειαστεί να γεμίσουν πολλές πλατείες. Την ώρα που έχουν σφαγιασθεί οι μισθοί των ιδιωτικών υπαλλήλων, οι δημόσιοι κηφήνες (με τις εξαιρέσεις των αξιόλογων υπαλλήλων) παίρνουν αυξήσεις!

Μετά από 7 χρόνια μνημόνια δεν απολύθηκε κανείς κηφήνας δημόσιος υπάλληλος επειδή απλά είναι άχρηστος. Πρέπει να υποπέσει σε ποινικό αδίκημα για να απολυθεί με το στανιό. Λες κι αν είναι άχρηστος και οι φορολογούμενοι πληρώνουν έναν άχρηστο κηφήνα αυτό δεν είναι αδίκημα.

Το παπατζιλίκι όμως τελείωσε. Οι Γερμανοί πολίτες αηδιασμένοι από τα λεφτά που πετάνε 7 χρόνια τώρα για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις των ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων και αηδιασμένοι από τους φονιάδες που τρύπωσαν ανάμεσα στους πρόσφυγες έδωσαν ένα γερό μάθημα στην Μέρκελ και δικαίωσαν τον Σόιμπλε που χρόνια τώρα θέλει να πετάξει με τις κλωτσιές την μολυσματική φυλή των ελλήνων από την Ευρωζώνη.

Εφτασε λοιπόν η στιγμή ο Σόιμπλε να δει το σχέδιό του να γίνεται πραγματικότητα. Σε συνεργασία με τον Κρίστιαν Λίντνερ (κεντρική φωτό) των Φιλελευθέρων που μπήκαν στην κυβέρνηση θα “αξιολογήσουν” τους έλληνες κηφήνες του δημοσίου.

Από εδώ και στο εξής η Ολγα Γεροβασίλη πρέπει να τραγουδάει σε ηπειρώτικα πανηγύρια To Mελαχρινάκι για να βρίσκει τα λεφτά να πληρώνει τους κηφήνες του ελληνικού δημοσίου.

Τι πιστεύει ο Λίντνερ για το ελληνικό ζήτημα; Σε πρόσφατη συνέντευξη στη Γερμανική Ραδιοφωνία DLF ζήτησε κούρεμα χρέους και Grexit. «Είναι σαφές ότι θα πρέπει να ελαφρύνει το ελληνικό χρέος, κι αυτό γίνεται μόνο εκτός της ευρωζώνης», είπε σημειώνοντας πάντως ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην ΕΕ για να πάρει επιδοτήσεις για την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Κατηγόρησε ωστόσο την Ελλάδα ότι σέρνει από τη μύτη τη Γερμανία και την Ευρώπη, και αμφισβήτησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις. Ζητά αλλαγή στρατηγικής, «κάτι που ο Σόιμπλε εν μέρει αφήνει να διαφανεί, αλλά τον αφήνει η Μέρκελ στα κρύα του λουτρού», σχολίασε.

Γι΄αυτό σας λέμε: Tα καλύτερα έρχονται!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη