Mην το χασετε VIDEO-σοκ με τον Κουρουμπλή να χορεύει ζειμπέκικο στη γιορτή του εφοπλιστή του Αγία Ζώνη!

kouroumplas34121422449556-1-1024x683

VIDEO-ΣΟΚ που δείχνει τον αρχιράπερ Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον διορατικό, τον αεικίνητο να χορεύει με ευλυγισία αιλουροειδούς- και όχι ανθρώπου με ολική τύφλωση- ζεϊμπέκικο προς τιμήν του Θοδωρή Κουντούρη στις 4 Μαρτίου του 2017 στη γιορτή των Αγίων Θεοδώρων!

Το video είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, λίγες ώρες μετά το γλέντι, η σύζυγος του εφοπλιστή, Κατερίνα. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ», του πλοίου που πλημμύρισε μαζούτ τον Σαρωνικό προκαλώντας μεγάλη οικολογική καταστροφή.

Οπως προκύπτει από το βίντεο με το ζεϊμπέκικο του υπουργού Ναυτιλίας, ο κ. Κουρουμπλής ανήκε στον πυρήνα των φίλων του κ. Κουντούρη που διασκέδασε μαζί του για την ονομαστική του εορτή.

Mετά από αυτό ο αρχιράπερ Κουρουμπλής δεν έχει θέση στην κυβέρνηση. Ετσι εξηγείται το γεγονός ότι ο αρχιράπερ ο διορατικός βρέθηκε σε αμηχανία αρκετών 24ώρων με την μόλυνση να εξαπλώνεται στον Σαρωνικό.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη