Έρμη Ελλάδα, τι έχεις να τραβήξεις ακόμη….

kiriakosified-1024x683

Επίσημα πλέον μας είπαν από την Πειραιώς ότι δεν επιθυμούν τους δεξιούς στη Νέα Δημοκρατία.
Ασχέτως εάν καταψήφισαν το νομοσχέδιο για τη… φυλομετάβαση, επί της ουσίας με την πρόταση που κατέθεσαν το αποδέχονται. Δεν έχει σημασία εάν τα «κόψεις» στα 15 ή στα 18. Σημασία έχει το πολιτικό μήνυμα που στέλνεις. Kαι το μήνυμα που έστειλαν ήταν ότι στηρίζουμε την ανωμαλία ορισμένων, αντί να στηρίξουμε τον θεσμό της οικογένειας. Αντί να προτάξουνε το Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια απέναντι στη λαίλαπα του ολετήρα, αποφάσισαν να υπερασπιστούν τον…. αποχωρισμό των αχαμνών του Μπάμπη.

Οι ταγοί της Πειραιώς όμως μας επιφύλασσαν και μία ακόμη έκπληξη. Υπερψήφισαν την τροπολογία για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Το πατριωτικό κόμμα της χώρας δηλαδή, άνοιξε κι άλλο την κερκόπορτα για τη δημιουργία τουρκικής μειονότητας από τα Μεμέτια. Την ώρα δηλαδή που ο κουμπάρος είναι πιεσμένος από παντού εμείς… τείνουμε χείρα βοηθείας. Συγχαρητήρια σύντροφοι δεξιοί. Και εις ανώτερα.

Εάν συνδυάσουμε τις παραπάνω προδοτικές κινήσεις απέναντι στον λαό της δεξιάς, σε συνδυασμό με την τοποθέτηση της Σπυράκη και του Ζούλα που μόνο δεξιούς δεν τους λες, καταλήγουμε στο εξής συμπέρασμα. Η ηγεσία Μητσοτάκη έδειξε με ποια ιδεολογία θα πορευθεί στο δρόμο προς τις εκλογές. Και προφανώς δεν θα είναι δεξιά, αλλά ο εναγκαλισμός του «Σημιτικού εκσυγχρονισμού».

Έρμη Ελλάδα, τι έχεις να τραβήξεις ακόμη….

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°