Μη μου τους όρχεις τάρατε = Μη μου πρήζετε τα αρ…ια.

ImageGen.ashx

Καινούργια λέξη στο λεξιλόγιο. Ξεχάστε την λέξη «τραβεστί». Είναι ξένης προέλευσης. Από τώρα – και με τον νόμο- θα χρησιμοποιούμε την λέξη «διεμφυλικός». Και σας παρακαλώ όσοι γράφετε την γνώμη και την άποψη σας, μην ξεχνάτε ότι το ανθρώπινο «φύλο» είναι με ένα λ, ενώ το φύλλο του δέντρου είναι με δύο λλ.

Πως τα έχουν κάνει έτσι τα πράγματα; Γίνεται πανικός για το νομοσχέδιο, που πλέον έγινε νόμος, με την αλλαγή φύλου, τα Jumbo βγάζουν διαφήμιση με γκέι ζευγάρι, ο Τσίπρας δίνει συνέντευξη σε gay περιοδικό και φωτογραφίζεται για να μπει στο εξώφυλλο; Σόδομα και Γόμορρα!

Κι΄ όσο γίνεται ορυμαγδός στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο οι άμεσα ενδιαφερόμενοι είναι cool και ήρεμοι. Και δεν μιλάμε για αλλαγή φύλου. Μιλάμε για αλλαγή ταυτότητας. Δεν μπορεί σου λέει εγώ να έχω γίνει γυναίκα και η ταυτότητα μου να λέει πως είμαι άντρας. Γίνεται μπέρδεμα!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°