Του την εστησαν τον τελειωσαν.. Η θανάσιμη παγίδα Τραμπ-CIA στον Τσίπρα

ttttmaxresdefault-1024x576

Toυ έστησαν “θανάσιμη” παγίδα κι αυτό που απομένει είναι να πληροφορηθούμε το γιατί. Μιλάμε για όλα όσα συνέβησαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες στη διάρκεια της εδώ παραμονής του Ελληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Στο μεταξύ το πρωθυπουργικό ζεύγος κινδυνεύει πλέον να βρεθεί στην κυριολεξία υπό παρακολούθηση στο περίφημο Blair House , την κατοικία στην οποία φιλοξενούνται οι προσκεκλημένοι του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και η οποία συμπληρώνει φέτος 75 χρόνια.

O Tραμπ χρησιμοποίησε τον δημοσιογράφο του FOX News Tζον Ρόμπερτς (στην κεντρική φωτό με τον Τραμπ)για να εκτελέσει τον Αλέξη Τσίπρα. Ο δημοσιογράφος θύμησε στον Ελληνα πρωθυπουργό την δήλωσή του

-Ελπίζω να μην μας βρει κι αυτό το κακό….

Αυτό είχε δηλώσει ο Τσίπρας σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να εκλεγεί ο Τραμπ.

. Δεν το ήξερα πριν κάνω την δήλωση μου» (για τις προσβλητικές δηλώσεις στο πρόσωπο του) αναφώνησε ο πλανητάρχης με τον Τσίπρα να προσπαθεί να μπαλώσει τα πράγματα.

Επρόκειτο για μια ψυχρολουσία παρά τα 2,4 δις ευρώ που θα πληρώσει ο Μήτσος ο Φούντας από τα Δραπετσώνα στον Ντόναλντ Τραμπ για τα F-16.

(Πως να μην χρεοκοπήσει ένα διεφθαρμένο πελατειακό κράτος εάν μάλιστα δαπανά και τέτοια ιλιγγιώδη ποσά για εξοπλιστικά. Και κάτι ακόμη: Δεν έχει κανένα λόγο ο Τραμπ-το αντίθετο μάλιστα-να κάνει ντα την Τουρκία για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο. Χάρη σ΄αυτές οι ελληνικές κυβερνήσεις παραγγέλνουν συνεχώς νέα πολεμικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ. Μιλάμε για αένα σπιράλ θανάτου)

Ο Τραμπ μάλιστα δήλωσε δημόσια το εκδιαφέρον του για το Ελληνικό..

Το θέμα είναι πλέον να προσέξει τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και η Μπέττυ Μπαζιάνα μην υποστούν συνολική πανωλεθρία στην διάρκεια της παραμονής τους στο President’s Guest House εδώ όπου οι κάμερες και οι κοριοί της CIA θα μπορούσαν να καταγράφουν κάθε τους ανάσα. Γιατί όμως ο Τραμπ επεφύλλασσε ένα τέτοιο χουνέρι στον Αλέξη Τσίπρα.

Γιατί απλά οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δεν ξεχνούν τις διαδηλώσεις του Τσίπρα εναντίον της Αμερικής, του ΝΑΤΟ κλπ και την συμπάθεια του Σύριζα και των δικηγόρων του σ΄αυτούς που οι Αμερικανοί θεωρούν τρομοκράτες.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη