Φρίκη! 100 χρόνια (τόσο θα κρατήσουν τα μνημόνια και στη συνέχεια φτου και από την αρχή)

ob_c3d651_lpn-emergency-room-nurse-1024x683

Φρίκη!

Οι Αμερικανοί διαπίστωσαν μετά από έρευνες ότι οι Ελληνες λόγω των μνημονίων θα ασθενούν με καταιγιστικούς ρυθμούς στα επόμενα 100 χρόνια (τόσο θα κρατήσουν τα μνημόνια και στη συνέχεια φτου και από την αρχή) έτσι προχωρούν και στην αγορά του ΙΑΣΩ General. Συγκεκριμένα το αμερικανικό επενδυτικό κεφάλαιο CVC Capital Partners υπέβαλε στη διοίκηση του νοσοκομείου ΙΑΣΩ πρόσταση εξαγοράς η οποία έγινε κατ’ αρχήν αποδεκτή.

Εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία θα πρόκειται για τη δεύτερη εξαγορά ελληνικού νοσοκομείου από το CVC μέσα στους τους τελευταίους 6 μήνες. Τον περασμένο Απρίλιο, το CVC είχε συμφωνήσει στην εξαγορά της «Περσεύς Υγειονομική Μέριμνα ΑΕ», στην οποία ανήκει το νοσοκομείο Metropolitan έναντι τιμήματος 80 εκατ. ευρώ.

Αντιλαμβάνεστε ότι οι ασθένειες που κουβαλάνε μαζί τους τα μνημόνια είναι μια μπίζνα δις ευρώ που ανεβάζουν τις μετοχές των ασφαλιστικών εταιριών και των ιατρικών κέντρων!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη