Ασίγαστος πόλεμος στον Κυριάκο από Μπακογιάννη αλλά και τη Ντόρα!

mpakogiakoulis-1024x716

Eνας άγριος πόλεμος στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον Κώστα Μπακογιάννη αλλά και τη Ντόρα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το πρόσφατο χτύπημα έρχεται από τον Μπακογιάννη ο οποίος δηλώνει στην Εφημερίδα των Συντακτών (εδώ μίλησε και ο Τσίπρας) ότι και 50% να πάρει η ΝΔ πάλι δεν φτάνει!

-Και 50% να πάρει η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές πάλι δεν φτάνει. Την επόμενη μέρα θα χρειαστεί να δημιουργήσει ευρύτερα πεδία κοινωνικής συνεννόησης, συνεργασίας και συναίνεσης. Αυτός είναι ο νόμος της ανάγκης αν θέλουμε να πάμε μπροστά. Επιμένω στην ανάγκη ενός νέου διαφορετικού πολιτικού πολιτισμού…

Οπου νάναι ο Μπακογιάννης θα στραφεί και κατά της Οικογενειοκρατίας!

Την ίδια στιγμή υπάρχουν άνθρωποι της Ντόρας στο περιβάλλον του Κυριάκου οι οποίοι του στήνουν διαρκώς παγίδες όπως εκείνη με το UFO στον Υμμητό. Γύρευε ποιος παλαβός ειδικός από αυτούς που βγαίνουν στις τηλεοράσεις μίλησε στον Κυριάκο για τα UFO. Eάν το ψάξει λίγο ο “ειδικός” μπορεί να ήταν βαλτός και από την Ντόρα ώστε να τον εκθέσει ανεπανόρθωτα στη Βουλή όπως και έγινε.

Όπως είπε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Μπήκα στον κόπο να μιλήσω με έναν ειδικό, κάτι που αμφιβάλλω αν έχετε κάνει εσείς ή ο πρωθυπουργός. Μου διηγήθηκε μια ιστορία για ένα παιδί που ζήτησε αλλαγή φύλου γιατί ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπε ένας εξωγήινος. Με το νομοσχέδιό σας αυτός ο άνθρωπος μπορεί να προβεί σε αλλαγή ταυτότητας φύλου και αυτό να το βρει μπροστά του στη ζωή».

Μιλάμε για μεγάλη τρολιά στον άτυχο Κυριάκο. Με κάτι τέτοια η αίσθηση ότι τόσο η ΝΔ όσο και η Κεντροαριστερά δεν θα πάνε στις εκλογές με επικεφαλής τους Μητσοτάκη-Γεννηματά αντίστοιχα γίνεται όλο και πιο διάχυτη.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη