ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ… ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ» . ΝΕΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ «ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ»

astynomia-zafeiropoulos2

«Όταν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών ( σχετικά πρόσφατα ) , καθάρισε μετά από πολλά χρόνια το ιστορικό κέντρο της Πρωτεύουσας – καταφέρνοντας καίριο κτύπημα στη σύμπραξη δύο μεγάλων εγκληματικών οργανώσεων και διακίνησης ναρκωτικών ακόμα και έξω από σχολεία, με διακινητές και χονδρεμπόρους Αλβανούς Μαφιόζους, οι οποίοι εκπλήρωναν ακόμα και συμβόλαια θανάτου- ¨ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΕΝΟ ¨

Δεν προχώρησε την εξάρθρωση ώστε να «καταρρεύσει » η κύρια δομή που στήριζε την σύμπραξη της μαφίας αυτής από τις (…) περιοχές της Αλβανίας έως το κέντρο της πρωτευούσης .

Η ¨εγκληματική αυτή¨ οργάνωση αναπτερώθηκε , εκδικείται τώρα για τις απώλειες ( πάνω από ενάμιση τόνος χασίς και 18,7 εκατομμύρια ευρώ) και ¨στήνεται ¨ ποιό προσεκτικά , έχοντας μάθει πλέον να φυλάγεται.

Πιστεύουμε να καταλάβατε.

Το όπλο που χρησιμοποίησαν για να δολοφονήσουν έναν ¨υπηρέτη¨ της ελληνικής δικαιοσύνης , ένα TOKAREV TT33 ΜΕ 7.62×25mm , επιβεβαιώνει όλες τις άλλες πληροφορίες μας .

Το γεγονός ότι ένας δικηγόρος της ¨ υψηλής κοινωνίας ¨ , βραδυνές ώρες στα Εξάρχεια , έδωσε προτεραιότητα έναντι της οικογένειάς του , υποδεχόμενος δυο άγνωστους γιαυτόν αλλοδαπούς, που τον επισκέφτηκαν χωρίς απολύτως καμία προφύλαξη και οπλοφορώντας , με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν τελικά μετά από αρκετά λεπτά συζήτησης χωρίς ίχνος δισταγμού και να φύγουν επίσης επαγγελματικά , δείχνει πολλά αφετέρου για το αίσθημα ασφαλείας , αφενός , για μια συγκεκριμένη υπόθεση που είχε αναλάβει ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος , η οποία , του στοίχησε την ζωή .

Εάν οι δράστες της στυγερής αυτής δολοφονίας δεν συλληφθούν ποτέ , ίσως, να έχουν συναντηθεί μαζί μας .

Βρείτε τους , πριν τους βρούμε εμείς

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









ΠΗΓΗ