Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει Ιβάν μου;

giati-xairetai-o-kosmos-kai-xamogelaei-iban-mou-

O επιχειρηματίας Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε και ήταν μέσα στην τρελή χαρά με τον πολιτικό Ιβάν Σαββίδη.
Θα μπορούσε να διαβαστεί και ανάποδα η είδηση καθώς έχουν χάσει το νόημά τους. Μπερδευτήκαμε με το ποιος είναι ποιος και τι κάνει σ’ αυτή τη χώρα. Για τους καλά μυημένους ισχύει το πρώτο και αντιστράφηκαν οι ρόλοι, για τους άλλους απλά είναι η φωτογραφία του πρωθυπουργού με τον ομογενή επιχειρηματία, εκδότη και καναλάρχη ο οποίος ήταν στο κοινό που παρακολούθησε την ομιλία στον επιχειρηματικό κόσμο και τους βιομηχάνους της Β. Ελλάδος. Μετά το δείπνο στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε μεταξύ άλλων και με τον Ιβάν Σαββίδη με τον οποίο φωτογραφήθηκε χαμογελαστός. Φωτογραφήθηκε επίσης και μαζί με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει Ιβάν μου; Πάντως, όχι για την κυκλοφοριακή κατρακύλα της ιστορικής εφημερίδας Έθνος η οποία στα χέρια του…manager Μάρη δεν αξίζει ούτε να τυλίγει κανείς μπακαλιάρους.

Ενδεχομένως να χαίρεται γιατί έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Φωτογραφήθηκε με τον… Έλληνα Πούτιν…

Δεν είναι κακό να βγάζεις φωτογραφίες με κανένα επιχειρηματία. Κακό είναι να το παίζεις εκδικητής και πολέμιος της διαπλοκής και να έχεις γίνει ο πιο συστημικός πολιτικός που πέρασε ποτέ.

giati-xairetai-o-kosmos-kai-xamogelaei-iban-mou-_1

Δεν είναι κακός ο κάθε επιχειρηματίας να χαίρεται που έχει δίπλα του τον πρωθυπουργό. Κακό είναι όταν έχεις βγάλει πολιτικό μανιφέστο και λες ότι αγοράζεις εφημερίδες και κανάλια για να μπορείς να πάρεις δουλειές. Να νταραβεριστείς δηλαδή με το πολιτικό σύστημα.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η αριστερή παρλαπίπα τους έγιναν εξουσία γιατί θα πολεμούσαν τους διαπλεκόμενους, το λαθρεμπόριο, τις λαμογιές, τη σαπίλα. Που είναι όλοι αυτοί οι ύμνοι, που είναι οι δεσμεύσεις;

Πρώτα έστειλε τον Ευκλείδη και την Αχτσιόγλου να προσκυνήσουν τον μεγάλο επιχειρηματία και… τον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια είχαμε τα νταραβέρια με τις τηλεοπτικές άδειες, τον «λαγό» από τη Ρωσία που ανέβασε το τίμημα. Μετά είχαμε το μεγάλο σκάνδαλο με τον Μπόμπολα ο οποίος χρεοκόπησε αφήνοντας τεράστια χρέη αλλά οι εφημερίδες του «αγοράστηκαν» από τον Σαββίδη κι ελέγχονται από τον συνεργάτη του στο στοίχημα.

Ποιος ξέρει τι άλλο να ζήτησε ο Ιβάν και να το έχει πάρει με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Αλλά πιάνει πόρτα και με τα άλλα κόμματα γιατί όπως ξέρουμε οι επιχειρηματίες είναι πάντα με το γκουβέρνο.

Πολλά ακούγονται το τελευταίο καιρό για υπόγειες διεργασίες, γιαdealsτης κυβέρνησης με ελεγχόμενους επιχειρηματίες, για αναδιανομή του πλούτου και για χαριστικές ρυθμίσεις στα κόκκινα δάνεια συγκεκριμένων «δικών μας», δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ. Ας αναρωτηθούμε ποιοι ανοίγουν συνεχώς θέματα με το Ελληνικό; Αυτοί που ήθελαν την ακύρωση της επένδυσης άραγε τώρα θέλουν μερίδιο από την τεράστια πίτα και γι’ αυτό εκβιάζουν;

Ποιος ξέρει. Μπορεί κάποτε να έρθει κάποιος και να πολεμήσει πραγματικά τους νταβατζήδες, όχι…fake.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη