ΕΚΤΑΚΤΟ Νέα στοιχεία για τον πατέρα της Δώρας Ζέμπέρη

zeberis

Μόνος του προσήλθε τελικά στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στις 8 το βράδυ ο δικηγόρος του πατέρα της αδικοχαμένης 32χρονης Δώρας, η οποία δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές στο Β” Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Ζέμπερη ο πελάτης του βρέθηκε όντως στο νεκροταφείο όχι όμως την ώρα του εγκλήματος αλλά 8 ώρες αργότερα από την ώρα που υπολογίζεται ο θάνατος της άτυχης κοπέλας.

«Ο πατέρας είπε πράγματι την αλήθεια, εξαιτίας όμως της σύγχυσής του για τον άδικο χαμό της κόρης του, έκανε λάθος αναφορικά με τις ώρες που βρέθηκε στην περιοχή του νεκροταφείου. Όπως είπε, στις 17:15 (ώρα κατά την οποία υπολογίζεται ότι έγινε το έγκλημα), ο πατέρας βρισκόταν με το ταξί του στην περιοχή του Ζωγράφου. Και να ήθελε, δεν μπορούσε να βρίσκεται στο νεκροταφείο την ώρα του εγκλήματος» προσέθεσε επίσης, λέγοντας ότι το ταξί φαίνεται πώς βρίσκεται στις 20:56 στην οδό Τραλλέων και Ηρακλείου. Όλα τα στοιχεία με τις κινήσεις του ταξί που οδηγούσε ο κ. Ζέμπερης είναι καταγεγραμμένα στο GPS» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγο νωρίτερα οι πληροφορίες ήθελαν τον πατέρα της άτυχης κοπέλας να περνά αυτοβούλως για δεύτερη φορά το κατώφλι της ΓΑΔΑ για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, υποστηρίζοντας ότι έχει νέα στοιχεία αναφορικά με το έγκλημα που ενδεχομένως να οδηγήσουν γρηγορότερα στα ίχνη του δολοφόνου.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, ο πατέρας του θύματος πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής αλλά, σύμφωνα με τις Αρχές η πεντάωρη κατάθεσή του δεν πρόσθεσε κάτι νέο στην υπόθεση. Ο Κώστας Ζέμπερης, μετά το τέλος της κατάθεσής του, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και έφυγε από την πίσω πόρτα του κτηρίου της ΓΑΔΑ.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας υποστήριξε ότι την ώρα της δολοφονίας περνούσε τυχαία με το ταξί του από το Β΄ Νεκροταφείο. Όπως είπε μάλιστα, επιβίβασε στο σημείο έναν άνδρα ηλικίας 30 – 35 ετών, ο οποίος ήταν αναστατωμένος και του είπε, να φύγουν γρήγορα από το σημείο.

Το ταξί έχει γίνει κυριολεκτικά «φύλλο και φτερό» , προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει DNA που να ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο σημείο όπου διαπράχθηκε η δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη