«Η ΝΥΧΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΙ Η ΑΥΓΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ»

pateras-doras3

Στη ΓΑΔΑ καταθέτει από τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής(η κατάθεση ολοκληρώθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα), στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού του ΣΔΟΕ, η οποία δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Ο πατέρας της δολοφονημένης κοπέλας , ταξιτζής στο επάγγελμα, που δείχνει σημεία κόπωσης, σύγχισης και αναστάτωσης, υποστηρίζει ότι πέρασε τυχαία με το ταξί του έξω από το Β΄ Νεκροταφείο την ώρα του φόνου και ότι επιβίβασε από το σημείο εκείνο έναν ύποπτο πελάτη, περίπου 30-35 ετών ετών, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος και σαν να γνώριζε για τη δολοφονία.

Την ίδια ώρα, συγγενείς της άτυχης γυναίκας εκτοξεύουν κατηγορίες κατά του πατέρα της δολοφονηθείσης, για τη συμπεριφορά του προς αυτήν. Η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστική έρευνα στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα δεν φαίνεται να έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο, χωρίς να αποκλείεται τίποτα Όπως ανέφερε αξιωματικός της ΕΛΑΣ «σε περίπτωση που δεν προκύψει, τελικά, κάτι σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντος της 32χρονης (δηλαδή και του πατέρα), τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου». «Μπορεί κάποιος να παρακολούθησε μέσα στο νεκροταφείο την γυναίκα και μόλις διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κόσμος στο συγκεκριμένο σημείο να της επιτέθηκε» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Η πιο πάνω εξήγηση βέβαια δεν δικαιολογεί πολλά περίεργα συμβάντα και προσθέτει έντονη ανησυχία στον αστικό πληθυσμό αφού εαν δεν προκύψουν στοιχεία για το συγγενικό περιβάλλον, τότε αυτομάτως η τροπή της υπόθεσης αποκτά άλλο ενδιαφέρον: Ένας παλαβός κυκλοφορεί ανάμεσα μας και σκοτώνει γυναίκες για να τις ληστέψει. Ακόμα χειρότερα δηλαδή.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη