Κολομβία της Ευρώπης… ξεφτίλα Ντάισεμπλουμ-Moσκοβισί..

varoufakis5-650-1024x674

Κανείς δεν το περίμενε αυτό!

Μετά τον σχεδόν γραφικό Πιερ Μοσκοβισί να εκφράζει ανοιχτά τον θαυμασμό του στον Τσίπρα ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισεμπλουμ προς απογόητευση των εγχώριων φιλελεύθερων. Πως είναι δυνατόν-αναρωτιούνται οι φιλελέδες-η Ευρώπη να επιβραβεύει στην πραγματικότητα ένα διεφθαρμένο κράτος που αρνείται να μεταρρυθμιστεί και παραμένει Κολομβία της Ευρώπης μετά από 7 χρόνια μνημόνια;

Οι προφανείς απαντήσεις γι΄αυτή την ξεφτίλα της Κομισιόν θα μπορούσαν να είναι οι εξής:

A) Τα Κυβερνείο της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες δεν είναι παρά ένα εξίσου διεφθαρμένο και πελατειακό κράτος σαν το ελληνικό. Οπότε κάτι τύποι σαν τον Μοσκοβισί, τον Ντάισεμπλουμ και τον Γιουνκέρ αισθάνονται οικειότητα με την Ελλάδα όπως οι Αλβανοί μετανάστες όταν πατάνε το πόδι τους στη χώρα μας. Και οι Ελληνες είναι συνήθως κακοσχηματισμένοι με τετράγωνα κεφάλια όπως τ΄αδέλφια μας οι Αλβανοί. Από ντροπή γι΄αυτή μας την κατάντια φτιάξαμε τον μύθο ότι δήθεν είμαστε “ούνα φάτσα, ούνα ράτσα” με τους Ιταλούς. Οι Βρυξέλλες λοιπόν βλέπουν στο εγχώριο πελατειακό κράτος κάτι πολύ οικείο με τους γραφειοκράτες τους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως οι πλέον άχρηστοι πολιτικοί των χωρών της Ε.Ε. αναλαμβάνουν κρίσιμα και ευαίσθητα πόστα, ως εκπρόσωποι των χωρών τους, στο κυβερνείο της ένωσης.

Β) Στην Ε.Ε. δεν υπάρχουν πλέον ηγέτες με όραμα και προσωπικότητα. Ιδιαίτερα η δήθεν σιδηρά Μέρκελ δεν είναι παρά μια δασκαλίτσα της αναβλητικότητας, η οποία σπρώχνει τις λύσεις των προβλημάτων στο μέλλον όπως έκανε με την Ελλάδα. Μόνο ο Σόιμπλε αγωνίστηκε για να περάσουν κάποιες μεταρρυθμίσεις αλλά τον φάγανε κι αυτόν.

Γ) Από την στιγμή που τα κορόιδα οι Ελληνες φορολογούμενοι πληρώνουν αδιαμαρτύρητα φόρους και χαράτσια ο Τσίπρας προκαλεί θαυμασμό στους ευρωπαίους αλλά και στις ΗΠΑ. Είναι ίσως από τους ελάχιστους ηγέτες που επέβαλλε τόσο σκληρά φορομπηχτικά μέτρα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Πως να μην προκαλεί θαυμασμό στην παγκόσμια κοινότητα άσχετα εάν κυβερνά έναν νωθρό, μακάκα λαό, κακοσχηματισμένο σαν Αλβανό.

Δ) Δεν δίνει κανείς δεκάρα για το εγχώριο μπουρδέτο, την Ελλάδα.

Αυτοί είναι οι λόγοι που οι ευρωπαίοι ηγέτες της κακιάς ώρας θαυμάζουν τον Τσίπρα και είναι έτοιμοι να οδηγήσουν τον ταλαίπωρο Μητσοτάκη σε παραίτηση! Κι αυτό σε συνεργασία με τους καραμανλικούς και τον Προκόπη. Ηδη ακούγονται φωνές στην ΝΔ για την δημοσκοπική κατραπακιά του κόμματος.

Παρότι καθώς επιστρέφει το θρυλικό ΠΑΣΟΚ και ο Σύριζα θα βρεθεί κάτω από το 20%, στην ΝΔ δεν μπορούν να χωνέψουν ότι δεν πρόκειται να γίνουν στα επόμενα 8 χρόνια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ο Σύριζα μάλιστα για να συμβάλλει στην διάσπαση της ΝΔ έστειλε σε δίκη το παπαροσχέδιο Πυθία (βγαλμένο από το παρακράτος της ΕΥΠ) ώστε να δημιουργήσει το θρύλο του Καραμανλή που κινδύνεψε!

Πάμε παρακάτω. Δεν θα χρειαστεί να περάσει χρόνος πριν οι θρυλικοί καραμανλικοί εμφανιστούν αυτή τη φορά ως πολιτικός φορέας. Είναι έτοιμοι να κάνουν κόμμα ώστε να μην περιμένουν τις εκλογικές απώλειες του κόμματος στις εκλογές. Είναι επιθυμία και του Καραμανλή προσωπικά να προχωρήσει η δημιουργία της Εθνικής Παράταξης (έτσι θα ονομασθεί το κόμμα των θρυλικών καραμανλικών) και να στείλει για βρούβες τον Κυριάκο.

Στην Πειραιώς τώρα πιστεύουν πως πίσω από τον πόλεμο φθοράς που δέχεται ο Μητσοτάκης βρίσκεται ο Τζορτζ Σόρος ο οποίος έχει αντίπαλα συμφέροντα από εκείνα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αλλοι πιστεύουν ότι εγκέφαλος της συνομωσίας είναι η τραγουδίστρια Πάολα.

Οπως και νάχει ο Κυριάκος δεν έχει καμμία τύχη να γίνει αυτοδύναμος πρωθυπουργός. Κι αν συγκυβερνά με το γενναίο ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορεί να κουνηθεί.

Μια πρωθυπουργία εκ των προτέρων ναρκο-θετημένη…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη