Ο Σόιμπλε αποκαλύπτει ξανά την πολιτική απάτη Τσίπρα (Video)

tsipras-soible--696x391

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σχετικά με το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Ιστορίες», η οποία θα προβληθεί την ερχόμενη Τρίτη από το κανάλι του Φαλήρου, λέγοντας πως άκουσε τον Αλέξη Τσίπρα να του αναλύει το σκεπτικό του προεκλογικού του αγώνα, το οποίο θα βασιζόταν στο αφήγημα της παραμονής στην Ευρώπη, αλλά δίχως τους όρους του μνημονίου.

Τότε, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είπε στον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μετέπειτα πρωθυπουργό, ότι εύχεται να μην κερδίσει τις εκλογές, καθώς δεν θα καταφέρει να τηρήσει τις υποσχέσεις του.

«Είχαμε συναντηθεί όταν ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης και μου είπε ότι θα κάνει έναν προεκλογικό αγώνα με την υπόσχεση ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρώπη, δίχως τους όρους του μνημονίου. Και τότε του είπα πως εύχομαι για το δικό του συμφέρον, να χάσει τις εκλογές, γιατί δεν θα μπορούσε να τηρήσει τις υποσχέσεις του», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη