ΣΟΚ! Χρησιμοποιούν Πανελλήνια Ιατρικά Συνέδρια για διακίνηση κοριτσιών

LIAM-NEESON-AND-MAGGIE-GRACE-IN-TAKEN3

Το φαινόμενο της παράνομης διακίνησης και διάθεσης κατά κύριο λόγο γυναικών με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση δεν είναι κάτι νέο, είναι σίγουρα όμως αποτρόπαιο. Σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται βίαια, η άνθησή του στην Ελλάδα, και μάλιστα σε ανησυχητικούς βαθμούς, το μόνο που εγείρει είναι θυμό και αγανάκτηση. Και ειδικά όταν το βλέπεις να γεννιέται μπροστά σου…

Γνωστό γραφείο διοργάνωσης συνεδρίων παρέλαβε αίτημα παρακολούθησης σε ένα από τα σημαντικότερα Πανελλήνια Ετήσια Ιατρικά Συνέδρια από Νιγηριανούς φοιτητές. Το γραφείο έψαξε την προέλευσή του και αν πραγματικά το πρόσωπο που διατύπωνε το αίτημα ήταν αληθινό.

Η ανησυχία και οι υποψίες ήταν θέμα χρόνου να επαληθευτούν, καθώς φάνηκε ότι ένα τέτοιο αίτημα δε θα μπορούσε παρά να παραπέμπει σε ύποπτη διακίνηση ατόμων από τη Νιγηρία στην Ευρώπη και πάλι πίσω.

Το αίτημα προερχόταν από κάποιον γιατρό με το όνομα Dr. Akeem Boroji Jacobs από το YABA COLLEGE OF TECHNOLOGY, LAGOS. Το συγκεκριμένο άτομο, με επαγγελματικό και πολύ επίσημο τρόπο, αναφέρθηκε με ακρίβεια στο συνέδριο και ζητούσε επιστολές-προσκλήσεις για 5 φοιτητές του κολεγίου με σκοπό την εκπαίδευσή τους. Και μάλιστα το κολέγιο ήταν διατεθειμένο να καλύψει όλα τα έξοδά τους. Οι επιτήδειοι αναζητούν συνέδρια στην Ευρώπη και αναφέρονται σε αυτά με λεπτομέρεια παραπλανώντας τους ανυποψίαστους παραλήπτες του email με τελικό σκοπό το trafficking

Δείτε στα παρακάτω print screen το email που δέχτηκε το γραφείο

Σύμφωνα με το πρόσφατο άρθρο-έρευνα του Independentεδώ, νεαρές γυναίκες πέφτουν θύματα των επιτήδειων που τις εξαπατούν τάζοντάς τους «εκπαίδευση» ή «καλοπληρωμένα επαγγέλματα» στην Ευρώπη, πίσω από τα οποία κρύβεται ο σκοτεινός κόσμος της πορνείας και του γυναικείου «κρεοπωλείου».

Οι μαρτυρίες των γυναικών είναι συγκλονιστικές καθώς όλες δηλώνουν ότι εξαπατήθηκαν. Εκτιμάται ότι 800.000 Νιγηριανοί διακινούνται σε όλο τον κόσμο.

Πολλές φορές μάλιστα τους υπόσχονται ότι θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη, αλλά τελικά καταλήγουν σε πορνεία στη Λιβύη και σε άλλες αραβικές χώρες.

Διαβάστε εδώ τις μαρτυρίες στο άρθρο του Independent

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη