Συγκλονίζουν οι ματωμένες ιδιόχειρες επιστολές Λεμπιδάκη προς την οικογένεια του – ΦΩΤΟ

720_539073_789dcbfd9b-89df8619d54ed9f0


720_539073_789dcbfd9b-89df8619d54ed9f0
Συγκλονίζουν οι ιδιόχειρες επιστολές που απέστειλε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης προς την οικογένεια του το διάστημα που βρισκόταν στα χέρια των απαγωγέων του.

Όπως σημειώνει το patris.gr, ο επιχειρηματίας σε μία από τις επιστολές του με παραλήπτη την οικογένεια του και ημερομηνία 23/4/2017 αναφέρει μεταξύ άλλων «είμαι ζωντανός, τρέφομαι καλά, όμως οι μέρες στην απομόνωση δεν περνούν… Παρακαλώ, αν μπορείτε κάντε λίγο γρήγορα»

Διαβάστε αναλυτικά τις επιστολές:

Στην πρώτη επιστολή του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης γράφει:

«Αγαπημένε μου πατέρα,

Καταλαβαίνω τον πόνο και την αγωνία όλων σας. Όμως μετά από 24 μέρες στην απομόνωση έχω φτάσει στα όρια της ανθρώπινης αντοχής και αρχίζει η τρέλα. Μην με αφήσετε άλλο εδώ σας εκλιπαρώ. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας, δώστε μια λύση γιατί δεν αντέχω άλλο. Ξέρω πως δεν έχουμε ούτε κατά διάνοια τα υπέρογκα ποσά που ακούω πως ζητάνε, αλλά να βρεθεί κάτι που κι εσείς μπορείτε και θα είναι και γι’ αυτούς αποδεκτό.

Γρήγορα σας παρακαλώ γιατί κάθε μέρα που περνά, ίσως φέρει κινδύνους που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Μην αφήσετε την αστυνομία να δυσχεράνει τη «συναλλαγή». Και προς Θεού μη βάλετε κοριούς ή πλαστά γιατί τότε θα κινδυνεύσει η ζωή μου.

Για να υπάρξει μυστική επαφή χωρίς να παρεισφρήσει η Αστυνομία, χρησιμοποιήστε το κινητό του (αναφέρεται όνομα φίλου του). Συνθηματικό «Α.Β» Είδα σήμερα τον πρώτο γύρο γαλλικών εκλογών, Μακρόν και Λεπέν.

Ο Θεός να δίδει κουράγιο σε όλους μας. Ελπίζω να είστε καλά, όσο γίνεται, πέστε στην Κατερίνα μου, τα παιδιά, τη μαμά και το Μανόλη πως σας αγαπώ.

«Μιχάλης 23/4/2017.
720_539073_789dcbfd9b-89df8619d54ed9f0
Οι μέρες στην απομόνωση δεν περνούν

Αγαπημένοι μου γονείς, Κατερινούλα, παιδιά μου, Μανόλη,

Είμαι ζωντανός, τρέφομαι καλά, όμως οι μέρες στην απομόνωση δεν περνούν.

Με ρωτάνε αν έλαβα το μήνυμα του H… Δε θυμάμαι σε ποιο μήνυμα αναφέρεστε. Περάσαμε θαυμάσια το προηγούμενο Πα/Σα/Κο/ στο Montabaur με την Κατερίνα, στη γιορτή για τα 50 χρόνια, με τους 100 περ. καλεσμένους των 4 φίλων που γιόρταζαν. Το μινωικό κόσμημα φαίνεται να άρεσε στη γυναίκα του…

Παρακαλώ, αν μπορείτε κάντε λίγο γρήγορα. Μου λένε, να μην κάνετε πολλές διαπραγματεύσεις κι άλλα «κόλπα».

Πειστήρια θα πάρετε ακόμα μια φορά μόνο. Οι άνθρωποι που είναι εδώ που με κρατάνε, μου φέρονται καλά. Μη γίνει κάποιο λάθος παρακαλώ.

Να θυμάστε συνθηματικό Α.Β.

Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Αντιλαμβάνομαι

τον πόνο, την αγωνία και τις δυσκολίες σας».
720_539073_789dcbfd9b-89df8619d54ed9f0
Η τρίτη επιστολή

«Μάνο μου,

Σε παρακαλώ δώσε αυτό το σημείωμα στα χέρια του πατέρα μου.

Αν λείπεις, παρακαλώ να το δώσει η Χρύσα και γύρισε να μας βοηθήσεις.

Σ’ ευχαριστώ

Μιχάλης»

Η συγκλονιστική επιστολή Λεμπιδάκη στα παιδιά του: «Πρέπει να έχουμε ψυχική δύναμη για τα δύσκολα που μπορεί να έρθουν»

Μία επιστολή που απέστειλε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης προς τα παιδιά του το διάστημα που βρισκόταν σταχέρια των απαγωγέων του συμπεριλαμβάνεται στην δικογραφία της υπόθεσης.

Η επιστολή έχει ημερομηνία 22 Αυγούστου και σε αυτή ο Μιχάλης Λεμπιδάκης γράφει:

«22/8/17

Αγόρια μου,

Καταλαβαίνω τη μεγάλη δοκιμασία που περάσατε. Μου δείχνει πως την ευτυχία στη ζωή δεν πρέπει να τη θεωρούμε δεδομένη και πρέπει να έχουμε ψυχική δύναμη για τα δύσκολα που μπορεί να έρθουν…Θέλω να πιστεύω πως παρά το μεγάλο σοκ και την αγωνία σας μπορέσατε να ανταποκριθείτε στα μαθήματά σας. Και ότι σταθήκατε στη μανούλα, τον παππού, τη γιαγιά, τον θείο δίνοντάς τους κουράγιο με τη νεανική σας αισιοδοξία. Αγωνιώ να βρεθώ δίπλα σας για να μου πείτε τα σχέδιά σας και να συζητήσουμε γι αυτά. Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε λίγο χρόνο μαζί τον Σεπτέμβρη όπου όποτε και για ό,τι θέλετε να κάνουμε. Σας σκέφτομαι και σας αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Θέλω να σας δω να προοδεύετε να δημιουργείτε μα πάνω απ΄όλα να είστε ασφαλείς και ευτυχισμένοι άνθρωποι αγαπητοί στην κοινωνία.

Ο μπαμπάς σας»
720_539073_789dcbfd9b-89df8619d54ed9f0

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









patris.gr, cretalive.gr