ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ

ImageGen.ashx

Το αποκάλυψε η εφημερίδα του σύριζα. Ότι ο στρατιώτης, ο στρατιωτικός με το βαθμό απλού φαντάρου Στυλιανός Παττακός έπαιρνε κανονικά σύνταξη στρατηγού εν αποστρατεία. Σκάνδαλο. Το οποίο, βέβαια, δεν βαρύνει τον πεθαμένο αρχιπραξικοπηματία, αλλά εκείνον, εκείνους που υπέγραψαν τη σχετική απόφαση.
Ή έχουμε δικαιοσύνη ή ζούμε σε πραγματικό, και χωρίς τη σχετική νόμιμη άδεια, κωλοχανείο. Ο Παττακός καταδικάστηκε εις θάνατον. Του τη χάρισε ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ο ένοχος, όμως, αποτάχθηκε από τον στρατό.

Και έρχεται η «Αυγή» και το παίζει… αποκάλυψη. Δεν μου λέει τίποτα η αποκάλυψη. Από την «Αυγή» περιμένω να ξεφωνήσει τον αρμόδιο κυβερνητικό λειτουργό, να καταγγείλει στη Δικαιοσύνη εκείνον τον πολιτικό που υπέγραψε να παίρνει σύνταξη πολέμαρχου ο Παττακός.

Αν όχι, τότε τα κολλητηλίκια και τα άλλα κωλομπαρίστικα συνεχίζονται κανονικά. Όπως ο σύριζας κάνει το κορόιδο, ούτε το νυχάκι του δεν κουνάει, το βαμμένο… κόκκινο νυχάκι, καλέ μου, για τους ενόχους που έφθασαν τη χώρα στη χρεοκοπία και στη μνημονιακή μειοδοσία. Έτσι κουκουλώθηκε και το έργο με τον Παττακό, που πέθανε σα σήμερα 8 0κτωβρίου, το 2016.

Φέρτε, ρε, πίσω τα λεφτά που έπαιρνε παράνομα ο Παττακός. Να τα πάρετε όχι από τον… πεθαμένο στρατηγό, αλλά από τον λεχρίτη πολιτικό που του είχε υπογράψει παροχή σύνταξης σε φαντάρο.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη