Bουλευτής του Σύριζα χαρίζει χρέη 1.000.000 εκατ. ευρώ

kourdistosyriza5624-1024x683

Μια περίεργη υπόθεση με εμπλοκή βουλευτού του Σύριζα είδε τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τον ιστότοπο voiceofmacedonia.blogspot.gr εργαζόμενοι στον ΑΕΣ Κιάτου Κορινθίας καταγγέουν ότι η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Θελερίτη κάτοικος Στιμάγκας Κορινθίας, κατέθεσε τροπολογία η οποία έγινε δεκτή από τον αρμόδιο υπουργό, προκειμένου να παραγραφεί το 1.000.000€ που ο Α.Σ. Στιμάγκας χρωστάει στην ΑΕΣ ΚΙΑΤΟΥ και για το οποίο έχει καταδικαστεί!

theleriti

Με αυτό τον τρόπο θα πετάξει στον δρόμο 41 οικογένειες του ΑΕΣ ΚΙΑΤΟΥ μιας υγιούς οργάνωσης χωρίς χρέη, με μοναδικό σκοπό να γλυτώσει ο Α.Σ. Στιμάγκας (χωριό της) το 1.000.000€ που χρωστάει στην ΑΕΣ ΚΙΑΤΟΥ, να γλιτώσει γνωστό της και να αρπάξει ψήφους.

Document-page-001Document-page-001

Στη μάχη ρίχτηκε και η Ραχήλ Μακρή με το Μέτωπο Νίκης. Το Μέτωπο της Ραχήλ επικαλούμενο καταγγελίες των εργαζομένων στην ΕΑΣ Κιάτου Κορινθίας, κατηγορεί την βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαρία Θελερίτη η οποία κατέθεσε τροπολογία και έγινε δεκτή από τον αρμόδιο Υπουργό προκειμένου να παραγραφεί το 1.000.000 € που ο Α.Σ Στιμάγκας χρωστάει στην ΕΑΣ Κιάτου και για το οποίο έχει καταδικαστεί και έτσι να μείνουν στον δρόμο 41 οικογένειες του ΕΑΣ Κιάτου μιας υγιούς οργάνωσης χωρίς χρέη.

Το Μέτωπο Νίκης καλεί την κυρία Θελερίτη, όπως απαντήσει:

Εάν με την τροπολογία αυτή παραγράφονται από Α.Σ. Στιμάγκας 1.000.000 € που χρωστάει στην ΕΑΣ Κιάτου.

Ποια είναι η σχέση της με τον ΑΣ Στιμάγκας και τι θα απογίνουν οι 41 εργαζόμενοι της ΕΑΣ Κιάτου που κινδυνεύει να κλείσει, αφού τα χρέη που είναι ζωτικά για την λειτουργία της παραγράφονται με την τροπολογία που κατέθεσε.

Η κυρία «Δικαιωματικιά» του ΣΥΡΙΖΑ της Αριστεράς και της προόδου που κόπτεται για τα δικαιώματα των ανηλίκων στην αλλαγή φύλου, ας μας απαντήσει στα όσα σοβαρά της καταλογίζουν οι εργαζόμενοι.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη