Η Μεγάλη Απόδραση

20171109132614_img_931415102240973-1024x683

Iσως είναι η τελευταία ευκαιρία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα να αποδράσει μέσα από ένα τούνελ στον Βαρνάβα που θα τον οδηγήσει μια για πάντα στην ελευθερία. Καθότι κυβέρνηση Σύριζα δεν πρόκειται να ξαναυπάρξει ποτέ στη χώρα.

Είναι λοιπόν η τελευταία ευκαιρία του Κουφοντίνα να αφήσει πίσω του τις φυλακές του Κορυδαλλού και ντυμένος παππάς, ζευγάς η παλιοροκάς να αφήσει πίσω του τη φυλακή. Θα βρει μάλιστα τρόπους στο μέλλον να βλέπει την οικογένειά του. Εδώ κατάφερε και απέδρασε ο Σώρρας που είναι και χοντρός. Γιατί όχι ο Κουφοντίνας που είναι στα πόδια και στα χέρια γρήγορος;

Σ΄αυτό το σημείο θα μεταφερθούμε από τον Βαρνάβα στο κτίριο της  Βουλής των Ελλήνων που είναι πλέον η αγαπημένη γιάφκα όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων. Από τη Βουλή των Ελλήνων μάλιστα εστάλη ο φάκελος-βόμβα στον Λουκά Παπαδήμο. Προσέξτε τo παρακάτω απόσπασμα από την συγκλονιστική κατάθεσή του που δημοσιεύει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο ΒΗΜΑ:

«Η αλληλογραφία μου αποστέλλεται στην οικία μου, στην Ακαδημία Αθηνών και στην Τράπεζα της Ελλάδος. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σημειώσω ότι προσωπικά εγώ δεν παραλαμβάνω αλληλογραφία στα χέρια μου αν δεν έχει ελεγχθεί. Η αλληλογραφία που αποστέλλεται στην οικία μου ελέγχεται από μηχανήματα που υπάρχουν στην είσοδο του ελληνικού Κοινοβουλίου. Η αλληλογραφία μου που αποστέλλεται τόσο στην Ακαδημία Αθηνών όσο και στην Τράπεζα της Ελλάδος ελέγχεται από μηχανήματα που βρίσκονται στην Τράπεζα της Ελλάδος».

Ο συγκεκριμένος λοιπόν τρομοφάκελος είχε πάνω την διεύθυνση του σπιτιού του πρώην πρωθυπουργού στο Παλαιό Ψυχικό. Αρα τυπικά είχε ελεγχθεί από τα μηχανήματα της Βουλής. Εκ του αποτελέσματος όχι μόνο δεν έγινε έλεγχος αλλά είναι πολύ πιθανό ο συγκεκριμένος φάκελος να έφυγε από την βουλή με προορισμό τον Λουκά Παπαδήμο και να μην έχουν εμπλακεί πουθενά τα οξυδερκή ΕΛΤΑ. Αλλωστε υπάρχει πιο ασφαλές καταφύγιο για τους μερακλήδες τρομοκράτες από το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων; Για σκεφθείτε το λιγάκι…
Δείτε τώρα πως ο Παπαδήμος περιγράφει τα δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη.
Το απόσπασμα αυτό από την κατάθεση στις 31 Μαΐου 2017:
«Στο γραφείο μου παρέμεινα μέχρι τις 6.15 μ.μ., οπότε κι επιβιβάστηκα στο όχημά μου με προορισμό την οικία μου στο Παλαιό Ψυχικό, ακολουθώντας τη διαδρομή μέσω Πανεπιστημίου – Πλατεία Ομονοίας και 3η Σεπτεμβρίου. Η θέση μου στο ανωτέρω όχημα ήταν πίσω από τη θέση του συνοδηγού, όπως άλλωστε και σε κάθε μας μετακίνηση. Στη διάρκεια της διαδρομής άρχισα να διαβάζω την καθημερινή μου αλληλογραφία, η οποία είχε τοποθετηθεί πάνω στο κάθισμα, πίσω από τη θέση του συνοδηγού, μαζί με τις καθημερινές εφημερίδες και άλλα έγγραφα. Η ως άνω αλληλογραφία είχε ελεγχθεί, όπως κάθε άλλη φορά, όπως μου ανέφερε ο αστυνομικός φρουρός μου. Επίσης, στο πάτωμα του αυτοκινήτου πίσω από τη θέση του οδηγού βρισκόταν τοποθετημένος ο χαρτοφύλακάς μου. Περί την ώρα 6.25 μ.μ. και καθώς κινούμασταν στο δεξιό ρεύμα της 3ης Σεπτεμβρίου, κρατούσα στα χέρια μου έναν λευκό φάκελο αλληλογραφίας με παραλήπτη εμένα, έχοντας ως διεύθυνση την κατοικία μου στο Π. Ψυχικό. Οσον αφορά τον αποστολέα, δεν θυμάμαι να σας αναφέρω τα πλήρη στοιχεία που αναγράφονταν στον φάκελο. Ωστόσο, είμαι σε θέση να θυμηθώ ότι τα στοιχεία του αποστολέα καταγράφονταν σε δύο γραμμές, ενώ η διεύθυνση αυτού περιελάμβανε την περιοχή του Κολωνακίου. Οι συγκεκριμένες ταχυδρομικές πληροφορίες ως προς τα στοιχεία παραλήπτη και αποστολέα είχαν τεθεί σε έντυπα και όχι σε χειρόγραφο κείμενο».
 «Ο φάκελος που μου είχε παραδοθεί λόγω του σχήματος και του όγκου του μου έδωσε την εντύπωση ότι περιείχε ένα βιβλίο το οποίο βρισκόταν από τη μία πλευρά του και η άλλη ήταν κενή. Ακολούθως άνοιξα τον φάκελο από την πλευρά που ήταν κενός σκίζοντάς τον με τα χέρια μου από άκρη σε άκρη. Κατόπιν της διάνοιξης του φακέλου, τον έφερα κοντά στα μάτια μου προκειμένου να ελέγξω το περιεχόμενο αυτού. Τότε διαπίστωσα ότι δεν περιείχε βιβλίο αλλά ένα κουτί που έμοιαζε με μεγάλη κασετίνα δισκετών CD. To κουτί εξωτερικά έφερε πλαστικό περιτύλιγμα, το οποίο ήταν ερμητικά κλεισμένο πιθανόν με τη χρήση μηχανής. Στη συνέχεια το απομάκρυνα από τα μάτια και το στήθος μου, το έθεσα πάνω στα πόδια μου και επιχείρησα να διαρρήξω το πλαστικό περιτύλιγμα που σας προανέφερα. Κατά τη διάρκεια αυτής μου της ενέργειας σημειώθηκε έκρηξη του κουτιού που είχα στα χέρια μου. Ταυτόχρονα άκουσα έναν εκκωφαντικό θόρυβο…».
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι πιο ιδανικές συνθήκες για μερακλήδες τρομοκράτες δεν πρόκειται να υπάρξουν. Τώρα που οι εγκάρδιοι φίλοι βρίσκονται στην κυβέρνηση είναι ιδανική στιγμή για την μεγάλη απόδραση του Κουφοντίνα. Η πλάκα είναι ότι την κυβέρνηση Τσίπρα τη στηρίζει η Μέρκελ, ο Τραμπ, ο Μακρόν επειδή εφαρμόζει αδίστακτα και με αμοραλισμό τα μνημόνια και τη φτωχοποίηση. Ετσι της συγχωρούν τον Κουφοντίνα αλλά και τον επικήδειο του Αλέξη στον Κάστρο.
Είναι λοιπόν τώρα η στιγμή ο Κουφοντίνας να παραγγείλει μια πίτσα. Το παιδί του delivery να την παραδώσει.
Στη συνέχεια ο Κουφοντίνας να του ζητήσει να αλλάξουν ρούχα και αφού καβαλήσει το παπί σαν ντελιβεράς θα εξαφανισθεί στα στενά του Βαρνάβα…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°