ΟΙ ΨΙΘΥΡΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΡΑΥΓΕΣ – ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΔΡΑ;

4292553

Με τον αριθμό των φέρετρων να αυξάνεται, ήρθε η ώρα της απόδοσης ευθυνών για την ασύλληπτη συμφορά που βίωσε η πρωτεύουσα εν έτος 2017.

Όσο περνάνε οι μέρες και γίνεται ακόμα περισσότερο αντιληπτή η συμφορά που έπεσε στα νοτιοδυτικά προάστια, τόσο μεγαλώνει η οργή του κόσμου που είδε τους κόπους μιας ζωής να θάβονται κάτω από τη λάσπη. Είναι δυνατόν να φταίει η ένταση της θεομηνίας ώστε να βουλιάξει μέχρι και η εθνική οδός;

Την ίδια στιγμή η -επιεικώς-ανεπαρκέστατη Περιφερειάρχης, Ρ. Δούρου επιχειρεί εμφανώς να μοιράσει ευθύνες και για το θεαθήναι υπέβαλε και μια μήνυση για να υπάρχει, προφανώς μετά από συμβουλή των συμβούλων της. Μικροπολιτική πάνω σε 20 φέρετρα!

Οι φήμες πλέον γίνονται κραυγές και οι πληροφορίες από τους κατοίκους της Μάνδρας και της Ελευσίνας ολοένα και πληθαίνουν. Στο makeleio.gr αυξάνονται συνεχώς οι καταγγελίες που θέλουν κάποιον ή κάποιοι να έδωσαν εντολή να ανοίξουν τα φράγματα που υπήρχαν στο βουνά γύρω από τη Μάνδρα (Κιθαιρώνας κτλ) με αποτέλεσμα η ορμή του νερού να μην βρει αντίσταση και να φτάσει ανεμπόδιστα στα πεδινά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, όποιος άνοιξε τα φράγματα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα γινόταν αυτή η καταστροφή σε μια αραιοκατοικημένη και αχανής περιοχή. Δεν λογάριαζε όμως την οργή της φύσης.

Αν ισχύει αυτό, πρόκειται για έγκλημα και αν κάποιος διέταξε κάτι τέτοιο θα πρέπει να μπει φυλακή ως ένας στυγνός δολοφόνος που δεν έχει καμία διαφορά από έναν φονιά του κοινού ποινικού δικαίου.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για να εντοπιστούν ευθύνες για την καταστροφή αυτή και οι δικαστικοί λειτουργοί οφείλουν να ερευνήσουν τις πληροφορίες που κυκλοφορούν γιατί είναι πολύ πιθανόν να μην απέχουν από την πραγματικότητα. Θα είναι πραγματικά αδιανόητο αν ανθρώπινο χέρι έσπρωξε το νερό πνίγοντας τον κόσμο…

Τα χειρότερα ΔΕΝ πέρασαν…

Μετά την «Ευρυδίκη», που αφήνει πίσω της (κυριολεκτικά) συντρίμμια και νεκρούς, μας έρχεται ο «Ζήνωνας». Ένας μεσογειακός κυκλώνας με τροπικά χαρακτηριστικά, που σε πρώτη φάση θα πλήξει Ιόνιο και Δυτική Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το meteo.gr, ο μεσογειακός κυκλώνας με το όνομα του αρχαίου Έλληνα φιλόσοφου Ζήνωνα, θα εισβάλλει σήμερα Σάββατο (18/11) στο Ιόνιο και στη Δυτική Ελλάδα, με ανέμους που θα αγγίξουν τα 7-8 μποφόρ

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ο «Ζήνωνας» πέραν των θυελλωδών ανέμων (αναμένονται ισχυρότεροι των 100 km/h) θα συνοδεύεται και από ισχυρές βροχοπτώσεις Ο ακριβής εντοπισμός των περιοχών που θα επηρεαστούν από τα ισχυρά φαινόμενα θα εξαρτηθεί από την ακριβή κίνηση του κυκλώνα, ωστόσο είναι νωρίς για να γνωρίζουμε την ακριβή πορεία.
Δείτε παρακάτω δορυφορική εικόνα της NASA (13:30 ώρα Ελλάδας) που απεικονίζει τη δημιουργία του Μεσογειακού κυκλώνα «Ζήνωνα» νοτιοανατολικά της Σικελίας.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη