Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ…

tsiprasmandra3

Μια ακόμα σορό εντόπισαν οι άνδρες της ΕΜΑΚ, οι πυροσβέστες και οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας που επιχειρούν στις περιοχές της Μάνδρας, προσπαθώντας να απομακρύνουν τις λάσπες και τα διάφορα φερτά υλικά που παρέσυραν οι ορμητικοί χείμαρροι την περασμένη Τετάρτη.

Λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι εντόπισαν μια ακόμα σορό, στην περιοχή κοντά στο αμαξοστάσιο βαρέων οχημάτων, όπου το Σάββατο εντοπίστηκε άλλος ένας νεκρός, η οποία θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Στο «Θριάσιο» θα βρεθούν και οι συγγενείς των αγνοουμένων, προκειμένου να κληθούν να αναγνωρίσουν το άψυχο σώμα, το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό αν ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα.

Πλέον η φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Αττική μετρά 20 ανθρώπινες ζωές, δεκάδες τραυματίες και τεράστιες καταστροφές σε σπίτια και καταστήματα, υποδομές και εξοπλισμούς.

Η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα είναι τραγική. ΟΙ ένοχοι-και είναι οφθαλμοφανές ποιοι είναι-κυκλοφορούν ελεύθεροι και κάνουν τους καραγκιόζηδες στα κανάλια, τα δύο πολιτικά ερπετά της κυβέρνησης κάνουν ντόλτσε βίτα στο εξωτερικό με τα λεφτά μας, η χώρα βουλιάζει στη λάσπη, στον μαρασμό και στην ορφάνεια και ο Λαός-όχλος κατά κάποιους τηλεπαρουσιαστές- κλαίει τη μοίρα του στα σπίτια φέρετρα.

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αυτός που πιάνεται πάνω στον ύπνο και πνίγεται, είναι ένα τραγικό θύμα .

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°