Αποκαλυψη.. Σάλος στο διαδίκτυο από διαρροή επιστολής Τσίπρα στον Γιουνκέρ

simainei-to-xeri-xeri-tsipra-kai-giounker.w_hr-1024x576

Σάλο προκαλεί στο διαδίκτυο η διαρροή επιστολής του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προς τον Πρόεδρο της Κομισιόν Γιουνκέρ λίγο πριν το δημοψήφισμα του 2015.

Από την επιστολή αποκαλύπτεται ότι ο Τσίπρας είχε συμφωνήσει από τις 20 Φλεβάρη του 2015 αλλά οι αστείοι πιστωτές του επέτρεψαν να παίζει θεάτρο και δημοψηφίσματα για να διατηρεί σε καταστολή τους Ελληνες πολίτες.

Η ικανότητα του Τσίπρα να διατηρεί σε καταστολή τους Ελληνες ήταν ο ένας λόγος που η Μέρκελ του έκανε πλάτες. Ο άλλος λόγος είναι οι δουλειές που παίρνουν χαλαρά στην Ελλάδα οι γερμανικές πολυεθνικές επί Τσίπρα. Ελα όμως που και η Μέρκελ πλέον βρίσκεται στο καναβάτσο και κινδυνεύει να πάει εκ νέου σε εκλογές ρισκάροντας νέες απώλειες δυνάμεων.

Από την κυβέρνηση στο μεταξύ ψάχνονται για το πως διαρρέουν τα έγγραφα και τρέμουν στην ιδέα ότι θα υπάρξουν αποκαλύψεις αλληλογραφίας του πρωθυπουργού και των υπουργών με τους δανειστές μετά τις οποίες οι δικοί μας δεν θάχουν που να κρυφτούν.

Η Επιστολή όπως διέρρευσε με το σχόλιο σε κίτρινο φόντο>
3nnamed

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη