ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο MAKEΛΑΡΗΣ ΤΗΣ 32ΧΡΟΝΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ!

DOLOFONOS-DORAS

Ο εισαγγελέας άσκησε βαρύτατη ποινική δίωξη στον συλληφθέντα για την άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε τη δολοφονία.

Η δίωξη αφορά τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της ληστείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα. Επιπλέον απαγγέλθηκε κατηγορία και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η δίωξη ασκήθηκε χωρίς την μεταγωγή του συλληφθέντα αλλά με διαβίβαση στον Εισαγγελέα της δικογραφίας που σχηματίστηκε εναντίον του από την αστυνομία.

Σε βάρος του θα εκδοθεί άμεσα ένταλμα σύλληψηςώστε, πιθανότατα αύριο, Τετάρτη, ο κατηγορούμενος να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Ο δράστης είναι ένας 52χρονος χρήστης ουσιών, ο οποίος έχει στο παρελθόν συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών. To όνομά του είναι Μανώλης Σοροπίδης, ή Εσατζιάν (Αρμενικες ρίζες), ετών 58, σεσημασμένος.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στις Αρχές κατά την ομολογία του, μαχαίρωσε την άτυχη εφοριακό καθώς αυτή αρνήθηκε να του δώσει το κινητό της.

Ο 52χρονος συνελήφθη όταν η Αστυνομία εντόπισε βίντεο από τη στιγμή που επιχείρησε να πουλήσει το κλοπιμαίο κινητό σε μαγαζί μεταχειρισμένων στο κέντρο της Αθήνας. Το υλικό του βίντεο είναι στα χέρια των Αρχών και θα χρησιμοποιηθεί στο κατηγορητήριο της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το DNA του δράστη ταυτοποιήθηκε με γενετικό υλικό σε αποτσίγαρα που εντοπίστηκαν στον τόπο της δολοφονίας.

Η στιγμή που συλλαμβάνουν τον δολοφόνο της! Βίντεο ντοκουμέντο

Αυτός είναι ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού – Πώς έπεσε στα χέρια των αστυνομικών – Η καθοριστική κίνηση της ΕΛ.ΑΣ. και το μοιραίο λάθος που τον πρόδωσε

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας ερευνών για να καταφέρουν οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών να φτάσουν στα ίχνη του «τέρατος» που σκότωσε με 14 μαχαιριές την 32χρονη εφοριακό στο Β’ Νεκροταφείο στα Άνω Πατήσια.

Από την πρώτη στιγμή του εγκλήματος, οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξέφραζαν την αισιοδοξία ότι ο δολοφόνος θα πέσει σύντομα στα χέρια τους.

Οι έρευνες απλώθηκαν σε μια ακτίνα από τη Νέα Ιωνία μέχρι τα Πετράλωνα, ακολουθώντας βήμα προς βήμα τις κινήσεις που εκτιμούσαν οι αστυνομικοί ότι έκανε ο δολοφόνος.

Καθημερινά όλο και περισσότερα στοιχεία έφταναν στα χέρια τους, είτε από καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας που ο δράστης επιχείρησε να πουλήσει το κινητό της Δώρας είτε από τους ανθρώπους που ήταν στο Β’ Νεκροταφείο τη στιγμή του φονικού.

Μια μαρτυρία που έκανε λόγο για ληστές που κυκλοφορούν στους χώρους του νεκροταφείου οδήγησε τους αστυνομικούς να κάνουν μία κίνηση που αποδείχθηκε καθοριστική για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Το πρωί της Τρίτης προσήχθη στην Ασφάλεια Αττικής ένα άτομο ηλικίας 58 ετών που εντοπίσθηκε με βάση έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε περιοχή της Ομόνοιας, όπου φέρεται να είχε πουλήσει το κινητό που είχε κλέψει από την άτυχη εφοριακό αφού της είχε καταφέρει 14 μαχαιριές.

O δράστης ομολόγησε το έγκλημά του.

Το μοιραίο λάθος
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δολοφόνος της άτυχης Δώρας επιχείρησε μία ώρα μετά το φόνο της 32χρονης κοπέλας να πουλήσει το κινητό της σε κατάστημα αλλοδαπού στην οδό Μενάνδρου, στην Ομόνοια, χωρίς να το έχει απενεργοποιήσει.

Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος του.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησαν εντατικές έρευνες στα καταστήματα πώλησης κινητών τηλεφώνων της περιοχής και κατέληξαν σε εκείνο που ο δράστης προσπάθησε να πουλήσει το τηλέφωνο της Δώρας.

Το χρονικό
Η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου.

Την άτυχη κοπέλα είχε εντοπίσει, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοής, ο ιερέας του κοιμητηρίου.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, η 32χρονη έφερε σε διάφορα σημεία του σώματός της συνολικά 14 χτυπήματα από μαχαίρι, τα τέσσερα πιο βαθιά.

Η προσοχή των αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στράφηκε αρχικά στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της εφοριακού.

Προσωρινά, μάλιστα, την κατάσταση περιέπλεξε ο πατέρας της 32χρονης, ο οποίος είπε στους δημοσιογράφους ότι τη στιγμή του φόνου περνούσε με το ταξί του έξω από το νεκροταφείο και ενδεχομένως επιβίβασε σ’ αυτό το φονιά της κόρης του.

Η έρευνα έμοιαζε να οδηγείται σε τέλμα, ωστόσο τα στοιχεία που παρείχαν στους ερευνητές του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ανέτρεψαν τα δεδομένα.

Αποκαλύφθηκε ότι το κινητό τηλέφωνο της 32χρονης, το οποίο ο δολοφόνος είχε αφαιρέσει μαζί με την τσάντα της, εξέπεμπε για αρκετά λεπτά μετά το φόνο και ενεργοποίησε κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Ομόνοιας, πριν απενεργοποιηθεί.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη