ΒΟΜΒΑ! O MANIAKOΣ ΠΡΕΖΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ;

dolofonos-2

Σε πάρκινγκ της λεωφόρου Κηφισίας υπάρχουν εικασίες χωρίς αποδείξεις ότι μπορεί ο δολοφόνος της Δώρας να έχει σκοτώσει και την Αγραφιώτου. Λόγω της περιοχής αλλά δεν υπάρχουν ακόμη οι αποδείξεις…

Πολλά είναι τα κοινά στοιχεία της υπόθεσης δολοφονίας της Ζέμπερη με αυτή της Αγραφιώτου που συγκλόνισε πριν 2 χρόνια το πανελλήνιο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η δολοφονία της Αγραφιώτου στην περιοχή του Αμαρουσίου παραμένει ανεξιχνίαστη και από τότε γίνονταν λόγος για μανιακό δολοφόνο που στοχεύει γυναίκες.
agrafiotou-dora
Το 2ο Νεκροταφείο όπου δολοφονήθηκε άγρια η άτυχη Δώρα, απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα σε μια νοητή ευθεία, από το Super Market που είχε βρεθεί επίσης άγρια δολοφονημένη η Ελευθερία Αγραφιώτου.

Οι έμπειροι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ερευνούν μέχρι και πέντε χρόνια βάθος, ώστε να διαπιστώσουν εάν στην συγκεκριμένη περιοχή, εν προκειμένω στη Ριζούπολη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή και σε μήκος αρκετών χιλιομέτρων, έχουν σημειωθεί παρόμοιες, ή σχεδόν παρόμοιες επιθέσεις.

Για το λόγο αυτό ανάμεσα στις επιθέσεις που ερευνούν οι Αρχές Ασφάλειας είναι και αυτή που δέχθηκε η Ελευθερία Αγραφιώτου στο εγκαταλελειμμένο τρίτο υπόγειο πάρκινγκ σε Super Market στην περιοχή του Αμαρουσίου.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη