Εκτός φυλακής και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

ImageGen.ashx

Η “σύλληψη” ότι μία …φυματική(!) σαρανταποδαρούσα πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ έχοντας 25(!) από τα πόδια της με ρήξη μηνίσκου(!) δηλοί απόσταση από την λογική, αλλά και από την φαντασία ενός κανονικού ανθρώπου. Και η απόπειρα μετατροπής της σε δήθεν εύληπτο παράδειγμα δηλοί απόσταση από το χιούμορ.

Ο δυσνόητος τρόπος περιγραφής της στην Βουλή από τον Τσακαλώτο δηλοί απόσταση από την γλώσσα. Και η αποδοχή της από τους κυβερνητικούς βουλευτές ως επιχειρήματος οικονομικής επιτυχίας δηλοί απόσταση από την πραγματικότητα.

Το γεγονός, όμως, ότι πλέον διατυπώνεται ανερυθρίαστα κάθε είδους ασύντακτη ανοησία ως πολιτική θέση δηλοί θράσος! Θράσος που γίνεται αμοραλισμός καθώς φορέας του είναι ο επικεφαλής των “53” της τάχα “αριστερής” αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ. Και μετατρέπεται, τελικά, σε χυδαίο κυνισμό όταν διακινείται από έναν υπουργό που ενώ απειλούσε με παραίτηση αν μειωνόταν το αφορολόγητο, εισηγήθηκε ο ίδιος το μέτρο και μάλιστα με την ύπουλη ρήτρα να εφαρμοστεί… όταν εκείνος θα λείπει για δουλειές στην Αγγλία.

Συμπέρασμα: Να γελάμε, αλλά και να σκεφτόμαστε όταν ακούμε πότε για καμήλες και πότε για σαρανταποδαρούσες. Το γελοίο δεν σημαίνει πως δεν είναι (και) επικίνδυνο..

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη