Ηρεμήστε.. Για να μάθει σημάδι στους νεόκοπους τρομοκράτες θα βγει ο Κουφοντίνας

gia-na-mathei-simadi-stou-neokopous-tromokrates-tha-bgei-o-koufontinas-

Εάν ισχύει η πληροφορία ότι ο Κουφουντίνας αιτήθηκε τριήμερης άδεια η οποία εγκρίθηκε κι από αύριο το πρωί θα πίνει ελεύθερος το καφεδάκι του, σημαίνει ότι ο Τσίπρας έχει παραδοθεί πλήρως στις ορέξεις των Εξαρχείων.

Θα μας τρελάνουν εντελώς οι μπαχαλάκηδες που μας κυβερνάνε. Μόλις δύο ήμερες μετά από το τρομοκρατικό χτύπημα με καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, όπου από θαύμα δεν είχαμε νεκρούς, βγάζουν έξω τον «φαρμακοχέρη» της 17 Νοέμβρη.

Άραγε γιατί θα του δώσουν άδεια, για να μάθει σημάδι στους νεόκοπους τρομοκράτες ώστε την επόμενη φορά να καταφέρουν να σκοτώσουν αστυνομικό; Ή μήπως του την δίνουν για να μην επιστρέψει ποτέ στις φυλακές, καθώς δεν μπορούν να τον… απελευθερώσουν με τον νόμο Παρασκευόπουλου;

Τι να πούμε. Παραδώστε καλύτερα τα κλειδιά του Μαξίμου στους Ρουβίκωνες. Έτσι κι αλλιώς σπάνε και καίνε ανενόχλητοι με την ευγενική χορηγία σας, γιατί να μην κυβερνήσουν κιόλας;

Η πλάκα είναι ότι την προηγούμενη Παρασκευή στη Βουλή προσπαθούσαν να αντικρούσουν τις κατηγορίες Μητσοτάκη για την ανομία, μέσω των αυτονόητων συλλήψεων που έκαναν. Κοιτάξτε τις επιτυχίες της αστυνομίας και μη μιλάτε μας έλεγαν.

Ήρθε όμως η ωμή πραγματικότητα με το τρομοκρατικό χτύπημα στο ΠΑΣΟΚ, προσγειώνοντάς τους ανώμαλα στο τέλμα των ιδεοληψιών τους. Χτύπημα που πιθανότατα να είχε αποφευχθεί εάν αποφάσιζαν να κατεβάσουν τις… κουκούλες των Εξαρχείων, όπως έκανε ο Σαμαράς.

Και προς επίρρωση της λατρείας τους για την ανομία, είπαν να αφήσουν τον κακόμοιρο «φαρμακοχέρη» να πάρει λίγο αέρα. Τόσους σκότωσε άνανδρα, να μην πάρει μια ολιγοήμερη άδεια να ξεκουραστεί;

Πλέον οι μάσκες έπεσαν. Όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν ότι κόπτονται για την ασφάλεια των πολιτών, οι κινήσεις τους τους διαψεύδουν.

Τουλάχιστον ας βγουν δημοσίως να παραδεχτούν την αδυναμία τους στους τρομοκράτες. Άλλωστε τους έχουν ήδη στηρίξει τόσο στη δική της 17 Νοέμβρη, όσο και στου ΕΛΑ.

Εμπρός σύντροφοι…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°