Μέχρι και τον ανθρώπινο πόνο καπηλεύονται

mexri-kai-ton-anthropino-pono-kapileuontai

Δεν έχουν ντροπή μέσα τους. Πάνω από τα πτώματα 24 ανθρώπων κάνουν σπέκουλα κι επικοινωνιακά παιχνίδια. Ο Τζανακόπουλος, ένας ανύπαρκτος πολιτικός, εκπρόσωπος του ανύπαρκτου πρωθυπουργού μίλησε για το τι έχει κάνει η κυβέρνηση με τους πλημμυροπαθείς και είπε: «Ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία την Παρασκευή να συζητήσει με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κύριο Γιούνκερ για την πρωτοβουλία εκπόνησης ενός 5ετούς σχεδίου αντιπλημμυρικών έργων σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ενώ ζήτησε την στήριξη της επιτροπής.

Το σχέδιο αυτό αλλά και μια συνολική δέσμη μέτρων για την αναβάθμιση της περιοχής θα συζητηθούν αναλυτικά με όλους τους εμπλεκόμενους παραγωγικούς φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση σε έκτακτο αναπτυξιακό συνέδριο που θα διοργανώσει η Κυβέρνηση στην Ελευσίνα στις 16 & 17 Δεκεμβρίου».

Μάλιστα, η κυβέρνηση θα κάνει έκτακτο συνέδριο ανάπτυξης για να πει τι; Ότι βρίσκεται δίπλα στους πληγέντες; Ο πρωθυπουργός που δεν τόλμησε να πάει στη Μάνδρα και να αντιμετωπίσει τους οργισμένους πολίτες τώρα θα κάνει επικοινωνιακό σόου, θα εξαγγείλει ανοησίες και θα μοιράσει 5χίλιαρα και αντιπλημμυρικά έργα.

Δεν έχουν ίχνος τσίπας οι άνθρωποι. Συστήνουν επιτροπές και στήνουν συνέδρια. Ντροπή τους. Να ρίξει μια βροχή να τους πάρει και να τους σηκώσει που τολμούν να παίζουν με τον πόνο.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη