Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει τους παράλυτους να περπατούν..

tsipras

Στην πρεσβεία των ΗΠΑ θα γίνει ο φετινός εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου
Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να μεταφέρει τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου στην αμερικανική πρεσβεία.

Η απόφαση για μεταφορά του εορτασμού στην πρεσβεία των ΗΠΑ, πάρθηκε εξαιτίας της κατάληψης του Πολυτεχνείου από αντιεξουσιαστές, που απαγορεύουν την πρόσβαση στο χώρο.
Η κυβέρνηση καλεί τους πολίτες να αφήνουν τα λουλούδια έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ, ενώ οι πολιτικοί θα καταθέτουν στεφάνι στο γραφείο του πρέσβη. Στον κήπο της πρεσβείας θα υπάρχει μπάρμπεκιου, ενώ ο κύριος πρέσβης θα προσφέρει χάμπουργκερ και σοκολατάκια.

Έξαλλοι οι ανθοπώλες με την κατάληψη του Πολυτεχνείου..
Αντιδράσεις από τους ανθοπώλες έχει προκαλέσει η κατάληψη του Πολυτεχνείου από αντιεξουσιαστές.
Σύμφωνα με τους ανθοπώλες, αν δεν αποχωρήσουν οι αντιεξουσιαστές από το Πολυτεχνείο, θα βάλουν λουκέτο πολλά ανθοπωλεία, γιατί δεν θα μπορούν οι πολίτες να αφήσουν λουλούδια και οι πολιτικοί να καταθέσουν στεφάνια. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των ανθοπωλών, η επέτειος του Πολυτεχνείου είναι μια γιορτή των λουλουδιών και αμαυρώνεται από τους αντιεξουσιαστές που είναι και αντισπσισιστές.

Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει τους παράλυτους να περπατούν..
Ο πιτσιρίκος είναι πολύ συγκινημένος με τον ηλικιωμένο άνδρα στην Θράκη που δεν μπορούσε να περπατήσει αλλά, μόλις είδε τον Αλέξη Τσίπρα, σηκώθηκε και περπάτησε, γιατί ο Τσίπρας κάνει θαύματα, ενώ έχει και ανταπόκριση από το Πολυτεχνείο, όπου έχουμε κατάληψη αλλά δεν έχουμε τανκ..

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°