Ο Μήτσος ο Φούντας από την Δραπετσώνα, χορηγός της Rothschild & Co

44886089371FF120511BA43CEA803C79

Το πιο προκλητικό είναι να βραβεύεσαι γιατί Μήτσος ο Φούντας από την Δραπετσώνα έγινε ο χορηγός των γερμανικών, των γαλλικών και των ιταλικών τραπεζών, με το αίμα του.

Ο Μήτσος ο Φούντας που τον πετάξανε σ΄ένα πτυελοδοχείο των γερμανικών αεροδρομίων επειδή η κυβέρνησή του έστελνε συνειδητά τους λαθραίους με αεροπορικές πτήσεις στη Γερμανία. Ο μακάκας ο Μήτσος ο Φούντας στο τέλος-τέλος έγινε και ο χορηγός της Rothschild & Co.

Ο Μήτσος ο Φούντας από την Δραπετσώνα έκανε το σκατό του παξιμάδι και έσωσε τις ευρωπαικές τράπεζες για να μπορείς εσύ Αλέξη μου να παίρνεις μουσαντένια βραβεία και να ετοιμάζεσαι να βγεις στις αγορές.

Ακου Αλέξη μου: To να βγάζει η Rothschild & Co την Ελλάδα στις αγορές είναι σαν να στέλνεις την 19χρονη Ειρήνη με 2,5 κιλά κοκαίνης στον έλεγχο του αεροδρομίου του Χόνγκ Κόνγκ και να κλείνεις το μάτι στους αστυνομικούς όταν πάει να περάσει από τον έλεγχο των διαβατηρίων. Αυτό Αλέξη μου είναι η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές, όπως γράφαμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας.

Το “το πιτσιρίκι” θα ήθελε να υπενθυμίσει στους οξυδερκείς αναγνώστες του την έντονη φημολογία που υπήρχε τα πρώτα χρόνια της κρίσης (2010-2013) για την κατάρρευση των γαλλικών και ιταλικών τραπεζών και αντιστοίχως των εν λόγω οικονομιών: Tης Γαλλικής και της Ιταλικής. Τελικώς τίποτε  δεν συνέβη στους παραπάνω. Αντίθετα αυτό που έγινε είναι Ελληνες και Κύπριοι να υποστούν έναν πρωτόγνωρο κανιβαλισμό στις ζωές τους. Στους Κυπρίους κουρεύτηκαν οι καταθέσεις, στους Ελληνες κουρεύτηκαν βίαια οι ίδιες οι ζωές των ανθρώπων. Τόσο οι γερμανικές, όσο και οι γαλλικές τράπεζες είχαν μεγάλα ανοίγματα  στις αντίστοιχες δικές μας όσο και στην ελληνική οικονομία γενικότερα.

Χάρη στους προθύμους πολιτικούς μας τόσο οι γερμανικές, όσο και οι γαλλικές και ιταλικές τράπεζες φαίνεται να τη γλιτώνουν. Οι λαοί τους δεν υπέστησαν τον πρωτοφανή σοδομισμό που υπέστησαν οι Ελληνες πολίτες και επιχειρηματίες. Κυρίως η ιδιωτική οικονομία και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα πλήρωσαν με το αίμα τους τον κανιβαλισμό της Κομισιόν και τους αναξιοπρεπείς, ολίγιστους Ελληνες πολιτικούς. Και θα εξακολουθήσουν να πληρώνουν απίστευτο φόρο αίματος με τον νέο προυπολογισμό του κυνικού κανιβάλου Τσακαλώτου-πρόθυμου εκτελεστή των πιστωτών οι οποίοι περιέργως δεν ακούμπησαν το χυδαίο και διεφθαρμένο εγχώριο πελατειακό κράτος.

Η ανοχή των δανειστών στο πελατειακό κράτος που μαζί με τους εγχώριους ολιγάρχες και την διαπλοκή είναι η αιτία της αέναης χρεοκοπίας μας έχει την εξήγησή της και αυτή δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι με αυτό το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος κάνουν δουλειές οι γερμανικές, οι γαλλικές και οι ιταλικές πολυεθνικές στην Ελλάδα και στη Κύπρο. Χρησιμοποιούν μάλιστα και τους εγχώριους ολιγάρχες σαν αχυρανθρώπους μια και οι δικοί μας διαθέτουν την τεχνογνωσία να λαδώνουν σωστά τους γενικούς γραμματείς και φαρισαίους του ξιπασμένου ελληνικού δημοσίου.

Δεν γνωρίζουμε πόσο εκτεθειμμένη είναι η επενδυτική τράπεζα Rothschild & Co. στις γαλλικές τράπεζες για παράδειγμα και τι ζημία θα είχε υποστεί εάν αυτές κατέρρεαν όπως διάγραφονταν στην αρχή της κρίσης. Είναι πάντως μάλλον αυτονόητο πως εάν μαζί με την ελληνική οικονομία χρεοκοπούσε τόσο η γαλλική όσο και η ιταλική δύσκολα θα τη γλίτωνε η Rothschild & Co. Ούτε φυσικά τώρα θα τη γλιτώσει μετά την επιλογή της να βγάλει τσάτρα πάτρα στις αγορές την διεφθαρμένη Ελλάδα η οποία όσο είναι στα μνημόνια δανείζεται με επιτόκιο 1% και θα πάει στις αγορές να δανειστεί με 4%!!!

Αυτό είναι κάτι μεγαλύτερο από έγκλημα, είναι λάθος. Και φέρνει την υπογραφή του αριστερού Τσίπρα και φυσικά των κατσιαπλιάδων δανειστών οι οποίοι πέταξαν το μπαλάκι στην Rothschild & Co. όχι βέβαια με το αζημίωτο για την επενδυτική τράπεζα..

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°