Σηκω Ανδρεα να τους δεις! Eκλογές σύντροφοι για να γλιτώσουμε τη φυλακή!

kivernisitsipra925130026_img_57311443178100-1024x683

Η μαζική συμμετοχή στις εκλογές της κεντροαριστεράς δεν χωράει 2η ανάγνωση: To πραγματικό ΠΑΣΟΚ- και όχι το ιμιτασιόν μπουλούκι του Σύριζα- είναι εδώ.

Κάθε μέρα που θα περνάει χιλιάδες θρυλικοί τυχοδιώκτες πασόκοι θα επιστρέφουν πίσω στο σπίτι. Εαν βλέπετε το συνομωτικό βλέμμα όλων όσων ψήφισαν χθες θα συνειδητοποιούσατε ότι οι απάτσι πασόκοι αποφάσισαν να διαλύσουν τον Σύριζα και να επιστρέψουν στην εξουσία. Δεν είναι τυχαίο ότι συμμετείχαν στην ψηφοφορία ακόμη και οι Σημίτης-ΓΑΠ.

Οι 200000 ψηφοφόροι που πήγαν στις κάλπες το έκαναν για να στείλουν μήνυμα στον Σύριζα ότι έρχονται κρεμάλες.

Οταν ο Σύριζα λοιπόν πάει στο 6-8% είναι πολύ εύκολο να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη τα στελέχη της πρώτης κυβέρνησης Σύριζα που ψαχνόταν να βρει μερακλίδια εργοστάσια να τυπώσει δραχμές. Για να γλιτώσουν την φυλακή θα πρέπει να τα βρουν με τη Φώφη Γεννηματά και να ικετεύσουν έλεος.

Αργα χθες βράδι επιχειρηματίας που βρίσκεται απέναντι στον Σύριζα είχε ραντεβού με εκδότη και πρώην παράγοντα της Δικαιοσύνης με μόνο σκοπό το πως θα μεθοδευθεί το ειδικό δικαστήριο που θα οδηγήσει στελέχη της πρώτης κυβέρνησης Σύριζα στη φυλακή.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη