ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΕΙΤΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ

IM000106.JPG

Συνθήκες Ουγκάντας στη Πατρίδα μας εν έτη 2017.
Μία απίστευτη αποκάλυψη που θα ταρακουνήσει. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες εδώ και χρόνια βρίσκεται μια υγειονομική βόμβα στα έγκατα της Αθήνας μόλις ελάχιστα χιλιόμετρα από την πλατεία Συντάγματος.

Τα απόβλητα του νεκροτομείου Αθηνών που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Λαϊκού Νοσοκομείου στην οδό Μικράς Ασίας στο Γουδή, περνούν αφιλτράριστα και χωρίς μέριμνα στο οικιακό αποχετευτικό δίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι πτωματικά υγρά, υπολείμματα ανθρωπίνων οργάνων και όλα όσα μπορεί κανείς εύκολα να φανταστεί περνάνε κάτω από τα σπίτια μας και πιθανόν να φτάνουν μέχρι τις βρύσες μας.

Σύμφωνα με κοινοτικές οδηγίες, τα νεκροτομεία οφείλουν να έχουν δικές τους δεξαμενές υπό συγκεκριμένες προδιαγραφές και ειδικές χημικές ουσίες που να φιλτράρουν όλα όσα μπορεί να αποβούν μοιραία για την υγεία των πολιτών.

Αυτό δεν υπάρχει στο νεκροτομείο Αθηνών με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της γύρω περιοχής να βρίσκονται αντιμέτωποι καθημερινά με πτωματικά υπολείμματα. Αίματα, πνευμόνια, καρδιές, εγκέφαλοι, οστά και άλλα πολλά που όσο μακάβρια και αν ακούγονται είναι η πραγματικότητα. Παιδιά και ηλικιωμένοι έρχονται σε επαφή με αυτά κάτω από τη μύτη τους και χωρίς καν να το γνωρίζουν διατρέχοντας κίνδυνο από μικρόβια και αρρώστιες.

Όπως μας είπε ασφαλής και καλά ενημερωμένη πηγή, το πρόβλημα έχει γίνει γνωστό στους αρμόδιους τόσο από τον προηγούμενο Προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας κ. Φίλιππο Κουτσάφτη όσο και από τον νυν, κ. Νίκο Καρακούκη χωρίς να έχει ιδρώσει κανενός το αυτί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο συγκεκριμένο χώρο γίνονται νεκροτομές και από άλλο φορέα. Συγκεκριμένα από τους ιατροδικαστές του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάθε μέρα νεκροτομούν δεκάδες πτώματα κάτι που κάνει τον καθένα να φανταστεί τι ποσότητες πτωματικών υγρών και υπολειμμάτων περνούν αφιλτράριστα στο δίκτυο της πόλης. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, αρμόδιος για το χώρο είναι το Πανεπιστήμιο Αθηνών που φέρεται να σφυρίζει αδιάφορα επικαλούμενο έλλειψη πόρων παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο απαιτείται από κοινοτικές οδηγίες.

Στο νεκροτομείο Πειραιά η κατάσταση είναι καλύτερη. Στεγάζεται στο παλιό νεκροταφείο της Αναστάσεως στο Κερατσίνι υπό την διαχείριση του Δ. Πειραιά. Το ίδιο το νεκροταφείο που χρονολογείται από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο έχει δικιά του δεξαμενή που ξεχωρίζει τα ακάθαρτα υλικά. Εκεί πάντως υπάρχει άλλο πρόβλημα. Το νεκροτομείο χωρίζεται από τα σπίτια από έναν… δρόμο και για αυτό γίνονται προσπάθειες σύντομα να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Οι υπόλοιπες ιατροδικαστικές υπηρεσίες στην χώρα στεγάζονται σε νοσοκομεία (ακόμα και στη Θεσσαλονίκη) που έχουν ειδικό σύστημα φιλτραρίσματος των νοσοκομειακών αποβλήτων (θεωρητικά τουλάχιστον).

Μια υγειονομική βόμβα λοιπόν στο κέντρο της Αθήνας σε μια χώρα που έχει τους κορυφαίους ιατροδικαστές του κόσμου. Επιστήμονες που επιτελούν έργο και βοηθούν στην εξιχνίαση εγκληματικών ενεργειών αλλά συγχρόνως και τους χειρότερους πολιτικούς που θέματα όπως η Δημόσια Υγεία περνούν σε δεύτερη θύματα μπροστά στην «καρέκλα».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









ΠΗΓΗ