Χωρίς βρακί εμφανίστηκε η Καινούργιου σε εκπομπή!

kainourgioukentriki-696x531

το πιτσιρικι έχει τάσεις φυγής, οπότε το ρίχνει στο παραλήρημα και στην ψυχανάλυση, ενώ μετά πάει βόλτα για καφέ, στήνει αυτί να ακούσει τι συζητούν οι άλλοι άνθρωποι, και, τελικά, καταλήγει στα μούσια, τα οποία είναι απαραίτητο αξεσουάρ σήμερα, αφού δεν βρίσκεις πια δουλειά σε μπαρ, αν δεν μοιάζεις με άστεγο..

Χωρίς βρακί εμφανίστηκε η Καινούργιου σε εκπομπή! Η παρουσιάστρια έκανε μία λαμπερή εμφάνιση φορώντας ένα φόρεμα από τη συλλογή της! Ο δε Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν δίστασε να την ρωτήσει: «Φοράς βρακί;» και εκείνη απάντησε: «Σήμερα όχι! Δε νομίζω να φάνηκε τίποτα!»

Ντρόπιασε την Ελλάδα ο Πετρούνιας που έκανε σταυροπόδι πάνω στους κρίκους..Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση του χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους, Λευτέρη Πετρούνια, να καθίσει σταυροπόδι στους κρίκους, στην διάρκεια του γκαλά της ενόργανης γυμναστικής στο γκαλά του Ρίο. Η κίνηση του Λευτέρη Πετρούνια να καθίσει σταυροπόδι ντροπιάζει την Ελλάδα διεθνώς, αφού όλοι μιλάνε πάλι για τους τεμπέληδες Έλληνες που αράζουν ακόμα και πάνω στους κρίκους και τα μονόζυγα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που χλευάζουν την Ελλάδα, αφού λένε πως ο Πετρούνιας έπρεπε πάνω στους κρίκους να κρατάει ένα κομπολόι, να καπνίζει, να παίζει τάβλι, να χτυπάει παλαμάκια και να ξύνει -παράλληλα- τ’ @ρχίδια του, ώστε να αποδίδει άψογα το στερεότυπο για τους Έλληνες τεμπελχανάδες. Από την κίνησή του να καθίσει σταυροπόδι, είναι προφανές πως ο Λευτέρης Πετρούνιας σκέφτεται πως πήρε το χρυσό ολυμπιακό μεγάλλιο και τώρα θα αράξει και θα την περνάει τζάμι.
Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε; Θέλουμε την Ελλάδα της ήσσονος προσπάθειας; Θέλουμε την Ελλάδα του Πετρούνια που πήρε το χρυσό και μετά κωλοβαράει πάνω στους κρίκους; Θα πρέπει η κυβέρνηση να αφαιρέσει το χρυσό μετάλλιο από τον Λευτέρη Πετρούνια και να τον στείλει να γίνει εργάτης του Μπόμπολα στα έργα της εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών.

εγραψε το πιτσιρικι

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°