3 κυριακάτικες βόμβες

pilotos-se-f16-o-aleksis-tsipras

Τρεις (τουλάχιστο) βόμβες σε κυριακάτικες εφημερίδες που στηρίζουν τον Σύριζα και τους καραμανλικούς αναμένεται να προκαλέσουν πάταγο και να δώσουν πυρηνικά όπλα στη φαρέτρα του Τσίπρα ενόψει της συζήτησης στη Βουλή την Δευτέρα για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο πρωθυπουργός θέλησε να κερδίσει χρόνο. Η μία βόμβα θα έχει την σφραγίδα της Siemens και προέρχεται από πηγή που βρέθηκε κοντά στον φυγά Μιχάλη Χριστοφοράκο. Η δεύτερη βόμβα αφορά μίζα από εξοπλιστικά που έδωσαν γερμανικές εταιρίες και η τρίτη αφορά πολιτικό χρήμα που διακινήθηκε μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ. Τουλάχιστο αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή τόσο στους διαδρόμους της Βουλής, όσο και στους δημοσιογραφικούς.

Ο Τσίπρας θεωρεί ότι μετά από αυτές τις αποκαλύψεις θα αποδυναμωθεί εντελώς η υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας και ο ίδιος θα έχει καταφέρει μία ακόμη νίκη επί του Μητσοτάκη από το βήμα της βουλής.

Βέβαια από την άλλη τόσο η ΝΔ όσο και ο Ανδρέας Λοβέρδος (είχε “μπερδέψει” τους λογαριασμούς του Ακη Τσοχατζόπουλου με αριθμούς κινητών τηλεφώνων) δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Τα επόμενα 24ωρα προμηνύεται ένα συναρπαστικό και καλοδεχούμενο μακελειό…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη