To βαθύ ΠΑΣΟΚ επιστρέφει!

laliotisfofihandler-ashx

To βαθύ ΠΑΣΟΚ επιστρέφει! Οπως όλα δείχνουν Φώφη Γεννηματά και Νίκος Ανδρουλάκης θα κονταροχτυπηθούν την επόμενη Κυριακή. Οι πασόκοι που ψήφισαν Σύριζα επιστρέφουν πίσω στο σπίτι.

Όπως μεταδίδει το Πρώτο Θέμα τα πρώτα αποτελέσματα με καταμετρημένο περίπου το 30% των ψήφων στις εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού στην Κεντροαριστερά δείχνουν ότι η Φώφη Γεννηματά βρίσκεται πολύ κοντά στο να εκλεγεί αρχηγός από την πρώτη Κυριακή. Δεύτερος o μεταμοντέρνος Νίκος Ανδρουλάκης με ποσοστό άνω του 25%.

Με καταμετρημένες τις ψήφους από 427 σε σύνολο 874 εκλογικών τμημάτων (σε απόλυτους αριθμούς 66.500 πολίτες), τα ποσοστά των υποψηφίων για την προεδρία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς διαμορφώνονται ως εξής:

Φώφη Γεννηματά 47,28%
Νίκος Ανδρουλάκης 26,89%
Γιώργος Καμίνης 12,44%
Σταύρος Θεοδωράκης 6,3%
Γιάννης Μανιάτης 3,36%
Γιάννης Ραγκούσης 1,83%
Κωνσταντίνος Γάτσιος 1,3%
Απόστολος Πόντας 0,42%
Δημήτρης Τζιώτης 0,18%

Τα αποτελέσματα στην Αττική:

Αποτελέσματα σε 28 από 234 εκλογικά τμήματα

Ψηφίσαντες 5.545

Λαμβάνουν:
Φώφη Γεννηματά 45,25%
Νίκος Ανδρουλάκης 24%
Γιώργος Καμίνης 10,53%
Σταύρος Θεοδωράκης 11,65%
Γιάννης Μανιάτης 4,20%
Γιάννης Ραγκούσης 1,9%
Κωνσταντίνος Γάτσιος 1,6%
Απόστολος Πόντας 0,71%
Δημήτρης Τζιώτης 0,16%

Δείτε τώρα τι έγραψε ένας οξυδερής ψηφοφόρος- αναγνώστης της διάσημης σελίδας Παλιό ΠΑΣΟΚ, το ορθόδοξο>

Αγαπητό Παλιό ΠΑΣΟΚ,

μέχρι χτες βλέποντας την πτώση του παλαιοπασοκισμού ήμουν αποφασισμένος να μην ψηφίσω σημερα. Χτες το βράδυ ειχα μια γνήσια παλαιοπασοκική έξοδο με μπουζούκια και άφθονο ουίσκι. Επέστρεψα σπίτι ξημερώματα και έπεσα για υπνο. Όταν ξύπνησα ήταν πάλι βράδυ αλλά η ατμόσφαιρα ήταν διαφορετική βγήκα λοιπόν απ το σπίτι και παντού έβλεπα ανθρώπους γελαστούς και χαρούμενους που είχαν ακόμα στα ρούχα τους γαρύφαλλα απ’ τα μπουζούκια, είδα ανθρώπους να σκουπίζουν με 50ευρα το ιδρωμένο απ’ το χορό μέτωπό τους. Όπου και αν πήγαινα έβλεπα μπουζούκια γεμάτα και βροχές από 100ευρα και έξω από όλα τα μαγαζιά καγιέν παρκαρισμένα. Η ώρα πέρασε και άρχισε να ξημερώνει αλλά ο ήλιος που βγήκε δεν ήταν ο χλωμός, συριζαϊκός ήλιος. Ήταν ένας λαμπερός και φωτεινός, πράσινος ήλιος. Τότε καταλάβα ότι μόλις είδα ένα όραμα και ότι ήταν καθήκον μου να πάω να ψηφίσω έτσι ώστε το 2021 αυτές οι εικόνες να γίνουν πραγματικότητα.

Παρακαλώ αν γίνεται να δημοσιευτεί ανώνυμα έτσι ώστε όλοι οι Έλληνες να καταλάβουν γιατί σήμερα πρέπει να πάνε στις κάλπες.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°