Αποκαλυψη Η εγχώρια ελιτ σηκώνει ελικόπτερα για να φωτογραφήσει τις βίλες των Συριζαίων!

EXPH-837-17-1024x683

Αρχίζει ένα πρωτοφανές μακελειό καθώς μας χωρίζουν ελάχιστες μέρες από το 2018 που θα είναι και επίσημα προεκλογική χρονιά. Οι εγχώριοι ολιγάρχες λοιπόν ετοιμάζουν την μεγάλη αντεπίθεση καθώς διαπιστώνουν πως ακόμη και να εκλεγεί ο Μητσοτάκης δεν θα έχουν πρόσβαση στην εξουσία μετά την απόφαση του Κυριάκου να αποστρατεύσει την Ντόρα που ήταν διαχρονικά ο συνομιλητής με τους ολιγάρχες για λογαριασμό της ΝΔ.

Είναι αναγκασμένοι να πάρουν οι ίδιοι το παιγνίδι πάνω τους και ιδιαίτερα τώρα που η κυβέρνηση άνοιξε (τον λάκο της;) τον κύκλο του αίματος με τους πλειστηριασμούς. Οι Ολιγάρχες θεωρούν ότι με τους πλειστηριασμούς και τη σχετική επικοινωνιακή καταιγίδα μπορούν να ρίξουν τον Τσίπρα. Κάποιος από αυτούς μάλιστα έχει διαθέσει το προσωπικό του ελικόπτερο και τον πιλότο σε δημοσιογράφο που έχει χαρτογραφήσει τα ακίνητα των συριζαίων σε ολόκληρη την επικράτεια. Ο δημοσιογράφος σε συνεργασία με φωτογράφο που ειδικεύεται στις συγκεκριμένες αεροφωτογραφίες (ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του χώρου) έχουν αναλάβει να φωτογραφήσουν όλα τα ακίνητα των συριζαίων της εξουσίας.

Ακόμη και τα οικόπεδα-χωράφια. Πολλοί από δαύτους έχουν ιλιγγιώδη ακίνητη περιουσία. Τα ακίνητα των συριζαίων θα γίνουν στα επόμενα δύο χρόνια πρώτο θέμα στα ΜΜΕ που ελέγχουν οι ολιγάρχες. Δίπλα στη γυναικούλα που της άρπαξαν το σπίτι οι διεφθαρμένοι εφοριακοί θα εμφανίζονται οι βίλες και τα ακίνητα των συριζαίων-ιδιαίτερα των πασοκογενών. Μιλάμε για μεγάλο μακελειό.

Ο Κυριάκος στο μεταξύ το παίρνει αλλιώς. Αντιλαμβάνεται ότι είναι έφτασε η ώρα να εγκαταλείψει τα σαλόνια και να γίνει ένα με τον λαό που υποφέρει κάτω από την μπότα των κρατιστών της εξουσίας.

Ο αρχηγός της ΝΔ σε παλαιότερη συνέντευξή του στον Παπαχελά ακούμπησε το σημείο G των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων:

Σας μεταφέρουμε τον ακριβές απόσπασμα από την συνέντευξη γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία:

ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ: Εσείς, δηλαδή, για παράδειγμα, σε αυτές τις περίφημες περιπτώσεις που υπάρχουν επιχειρηματίες οι οποίοι χρωστάνε πολλά στην Ελλάδα και έχουν πολλά λεφτά αποδεδειγμένα έξω, τι θα κάνετε; Ποια είναι η θέση σας;

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Που χρωστάνε πολλά τι εννοείτε;

ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ: Χρωστάνε πολλά σε δάνεια εδώ στην Ελλάδα και έχουν πολλά έξω σε καταθέσεις. Δεν είναι λίγοι από ότι αντιλαμβάνομαι.

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Κοιτάξτε, βλέπουμε ας πούμε το ζήτημα των πλειστηριασμών. Υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι πρέπει να προχωρήσουν πλειστηριασμοί όχι μόνο στην πρώτη κατοικία αλλά και σε εξοχικά σπίτια στη Μύκονο επιχειρηματιών οι οποίοι λήστεψαν τις εταιρίες τους και έχουν τα λεφτά τους έξω και οι οποίοι είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές; Έχετε καμιά αμφιβολία ότι δεν ξέρουν οι τράπεζες ποιοι είναι αυτοί; Να κάνουν τη δουλειά τους και να κοιτάξουν να εισπράξουν ότι παραπάνω μπορούν και να μην τα φορτώσουν αυτά στην πλάτη του Έλληνα φορολογούμενου. Τα νομικά εργαλεία υπάρχουν πια.

Και να αναλάβουν και οι διοικήσεις των τραπεζών τις ευθύνες τους για αυτό το οποίο πρέπει να γίνει. Να μην κρύβονται και αυτές πίσω από τη δυσκολία του εγχειρήματος. Διότι, αν δεν καθαρίσει αυτό το χαρτοφυλάκιο των προβληματικών δανείων – κυρίως των επιχειρηματικών δανείων, γιατί εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα, μη χάνεστε, δεν είναι στα στεγαστικά δάνεια – κανείς δεν ενδιαφέρεται σήμερα πραγματικά να κάνει πλειστηριασμούς, αυτή είναι η πραγματικότητα.Τα επιχειρηματικά δάνεια είναι το μεγάλο πρόβλημα. Επί μιας δικής μας Κυβέρνησης θα φροντίσουμε να υπάρχει ένα πλέγμα κινήτρων και αντικινήτρων που να ξεκαθαρίσει αυτό το πρόβλημα πολύ σύντομα.

Aκούγοντας την παραπάνω τοποθέτηση έμεινες με την εντύπωση ότι μιλάει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και όχι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του Μητσοτάκη ξύπνησε πολλούς εφιάλτες στο πελατειακό επιχειρείν που στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια του Τσίπρα ως αντάλλαγμα την ασυλία του.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη