Γυναίκες εφοριακοί της ΙΔ Εφορίας Αθηνών τραμπουκίζουν αδύναμους μαγαζάτορες

MIXOPOULOS9611512418353-1024x683

Καταγγελίες σοκ για τις  γυναίκες-κοράκια της ΙΔ Εφορίας Αθηνών οι οποίες έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ξεδιαντροπιάς. Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν φθάσει στο γραφείο του υπ. Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου 2 γυναίκες της ΙΔ Αθηνών σχεδόν τραμπουκίζουν σε βάρος μικροεπιχειρηματιών της εστίασης οι οποίοι με το ζόρι τα βγάζουν πέρα.

Μιλάμε για εισπράξεις μόλις μετά βίας 100 ευρώ τη μέρα. Σε κάτι τέτοιες επιχειρήσεις μπουκάρουν με ύφος τραμπούκου οι δύο κυρίες που προφανώς κάνουν ότι μπορούν για να μισήσουν οι επιτηδευματίες τον Σύριζα.

“Πράκτορες” που δουλεύουν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρέπει να είναι αυτό το δίδυμο της ντροπής για το οποίο έχουν φθάσει καταγγελίες στο γραφείο του υπ. Τσακαλώτου και μάλιστα ντοκουμενταρισμένες.

Τις καταγγελίες αυτές χειρίζεται ο Θοδωρής Μιχόπουλος (στη φωτό με το σκουφί παραλλαγής) που είναι το δεξί χέρι του υπουργού Οικονομικών και ο οποίος συγκεντρώνει τα στοιχεία για να στείλει εξορία τους αρμόδιους επικεφαλής των ΔΟΥ όπως και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού για χρέος 15.000 ευρώ στον οποίο βγαίνει η πρώτη κατοικία μιας συνταξιούχου όπως εξήγησε η ίδια στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε ότι οι 2.000 εξ’ αυτών οφείλονται σε λάθος της Εφορίας.

Όπως είπε πρόκειται για ένα υπόγειο διαμέρισμα 43 τμ. στου Γκύζη. Σύμφωνα με την ίδια, η σύνταξή της είναι 588,26 ευρώ και παρά το ότι μπαίνει σε ακατάσχετο λογαριασμό, κατάσχεται.

 Όπως εξήγησε, το χρέος της στην Εφορία είναι 10.000 ευρώ και οι τόκοι 5.000, ενώ οι 2.000 ευρώ είναι από λάθος της Εφορίας, το οποίο δεν έχει αποκατασταθεί και δεν έχει σβηστεί το χρέος. Να σημειωθεί ότι, η αντικειμενική αξία του σπιτιού είναι 20.000 ευρώ.
Παράλληλα, όπως δήλωσε η συνταξιούχος, γίνονται κρατήσεις από τη σύνταξή της, η οποία πιστώνεται σε ακατάσχετο λογαριασμό.

Πλέον η 65χρονη γυναίκα έχει εγκαταλείψει το σπίτι της και φιλοξενείται σε οικείους της, ενώ λόγω του ότι ο πλειστηριασμός θα γίνει ηλεκτρονικά, αγνοεί το χρόνο πραγματοποίησής του.

Ολες αυτές τις καταγγελίες για τα κοράκια των ΔΟΥ χειρίζεται ο Θοδωρής Μιχόπουλος και ενημερώνει ταυτόχρονα και το γραφείο του πολυχρονεμένου μας πρωθυπουργού.

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να αναδείξει το πολιτικό ταλέντο του Γαβριήλ Σακελλαρίδη ενώ έκανε εξαιρετική δουλειά και σαν διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού. Είναι από τους δημοσιογράφους που ποτέ δεν ψωνίστηκαν από τα μεγαλεία της εξουσίας και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Επίσης ποτέ δεν πρόδωσε τις αρχές του κάτι που αποδεικνύει και πρόσφατη αρθρογραφία του στην «Εποχή». Ο Θοδωρής δεν άλλαξε ούτε συνήθειες μια και εξακολουθούσε να συχνάζει στο Τρίγωνο του Παγκρατίου.

Ο Θοδωρής λοιπόν είναι τα μάτια και τα αυτιά του Τσακαλώτου και όταν το πλουσιόπαιδο ο Ευκλείδης γίνει πρωθυπουργός ο Θοδωρής θα είναι ο Νίκος Παππάς του Τσακαλώτου.

Για την ώρα κάποιοι επικεφαλής ΔΟΥ ας ετοιμάζονται για μετάθεση ή παύση.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°