ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!

remos
«Την προπερασμένη Πέμπτη, την παραμονή της πρεμιέρας στο «Αθηνών Αρένα», όπου τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος και η Φουρέιρα, βρήκαν την ευκαιρία πολλοί πολιτικοί να το ρίξουν έξω και να συνδιασκεδάσουν, αφήνοντας κατά μέρος μίση και πάθη και αλληλοκατηγορίες.

Προτού σας αποκαλύψω τη «συνεύρεση» τόσων πολλών πολιτικών, να σας ενημερώσω ότι στο ίδιο «μαγαζί», το ίδιο βράδυ, είχε και ένα… πάρτι το εκ Λιβάνου ζεύγος Khoury. Τώρα θα πείτε, ποιο είναι αυτό το ζεύγος που μπορεί να συγκεντρώσει στο πάρτι του τόσο πολλούς πολιτικούς

Η σύζυγος Hala Khoury είναι το τελευταίο διάστημα στην πρώτη γραμμή της κοσμικής Αθήνας. Διαθέτει κατασκευαστική εταιρεία με έδρα τη χώρα μας.

Εκείνο το παγωμένο βράδυ που το θερμόμετρο έδειχνε 3 βαθμούς Κελσίου, πλην των κοσμικών (οι οποίοι έδωσαν όλοι το «παρών» τους) απόλαυσαν Ρέμο (και το τραγούδι του «Ολος δικός σου») και Φουρέιρα (και το τραγούδι της «Μόνο για σένα»), βρέθηκαν σε διαφορετικά τραπέζια στο «Αθηνών Αρένα» ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλής (όλο χαρά που καθάρισε ακόμη και τις πέτρες του Σαρωνικού, όπως έλεγε), ο Γιώργος και ο Νίκος Παπανδρέου, ο επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος και ο πρώην (υπηρεσιακός) πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης. Υπήρχαν και άλλοι (που κάπνιζαν μάλιστα πούρα) αλλά δεν έχει σημασία να σας τους ονοματίσω, αφού πλέον δεν είναι στην κεντρική πολιτική σκηνή» αναφέρει ο βηματοδότης.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη